Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Miért a magasabb csajok jönnek be nektek átlag?
Figyelt kérdés
Azért mert eleve vékonyabb a testfelépítésük? :)2016. nov. 27. 09:08
1/11 anonim válasza:
Nem kell görnyedve csókolózni. Nem kell görnyedve ölelkezni. Ha háttal áll, a farkam pont a popsijához tudom nyomni, nem a hátához. Most csak ennyi jutott eszembe.
2/11 anonim válasza:
Azt vettem észre:
Alacsony 160cm alatti lányok/nők 90% elhízott
Magas 170 cm feletti lányok/nők 90% vékony/normál súlyu
3/11 anonim válasza:
Én nem szeretem a magasabb csajokat. Volt nagyon magas csajom, aki még nálam is magasabb volt(186 vagyok, a csaj 192), meg volt nagyon alacsony is, ő csak 154 centi volt, sokkal jobban bírtam az alacsonyt.
4/11 anonim válasza:
Mert elég sok alacsony lány valóban túlsúlyos, plusz egy magasabb pasinak kb. a háta közepénél lenne a pénisze.
A párommal kvázi egymagasak vagyunk (én pár centivel túlnőttem :P), de pont a sggem/puncim aljához tudja nyomni a péniszét, ami nekem és neki is izgató. :)
5/11 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be. Megnézem, szépek is, de kapcsolatban, ágyban, nekem bénának tűnnek a hosszú végtagokkal. Nekem, csak a 160 körülivel tud fergeteges lenni az ágyjelenet.
6/11 anonim válasza:
Nekem tökmindegy a nő magassága, az az ember elég felszínes, aki ilyesmin problémázik. 21/F
7/11 anonim válasza:
Kategorikusan nem jelenteném ezt ki, de elég hülyén néznék ki 191 centimmel egy 150 centis lány mellett. :)
8/11 anonim válasza:
A magasabbak vèkonyabbak? Dafuq kèrdező? Láttál már olyan igazi 2 mèter magas nőt? Sokkal robosztusabbak, odafigyelès nèlkül olyanok lesznek, mint a doktorbubo asszisztense, de odafigyelèssel... Nincs szebb tőlük. Minden ok, csak nagyobb... Ès pont ettől izgat...
10/11 anonim válasza:
Miért a magasabb csajok jönnének be nekünk átlag? A kérdésed állítása eleve nem igaz. Rengeteg pasi bírja az alacsony csajokat és rengeteg a magas lányokat. Elég nagy a szórás. Nálunk nincs olyan komoly kikötés, mint a nőknél, hogy a srác mindenképp legyen magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!