Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit költesz kb. a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költesz kb. a barátnődre, és ő mennyit költ rád havonta?

Figyelt kérdés

2016. nov. 25. 19:18
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Annyira irigylem az olyan párokat akik fele-fele arányban fizetnek, számomra kezd megalázó lenni ez a helyzet, de nem gondolnám ezt a pénzt amit rá költök soknak ha Ő is éreztetné valahogy hogy költ rám már az is elég lenne ha mondjuk egy kiflit venne nekem a saját pénzéből, de fukat és még szerintem azt is sajnálná...
2016. nov. 25. 19:55
 12/37 anonim ***** válasza:
Rakd ki a francba, értelmes ember megszabadul az élősködőktől. Egy kullancsnak se hagynád, hogy szívogassa nyugodtan a véred.
2016. nov. 25. 19:56
 13/37 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy az lesz, volt már barátnőm aki nem fizetett semmibe, de ő szegény volt nagyon mert árva volt, és nem sajnáltam rá mert nem herdálta el a saját pénzét mindenféle drága szépítkezős holmira.
2016. nov. 25. 19:58
 14/37 omba ***** válasza:
100%

Szerintem én többet költök rá, ő meg talán kevesebbet rám. Múltkor visszaadtam 10 ezret, egy kölcsönből - csak nézett, ez mi a franc?

Nagyon más eset, mint a tied, mi szeretjük egymást.

2016. nov. 25. 20:01
 15/37 anonim ***** válasza:
Hát én is kiábrándulnék ha folyton elvárná a párom hogy fizessek rá valamit ő meg egy csokit sajnál tőlem a szülinapomon. Először csak megbeszélném ezt vele. Ha nem használ akkor felejtsük el egymást.
2016. nov. 25. 20:19
 16/37 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk ez a párommal úgy nézett ki, hogy mikor összejöttünk, a szülinapomra arany karperecet kaptam tőle. Nagyon furán éreztem magam, mert nem voltam ilyenhez szokva férfiaktól. Ezt meg is beszéltem vele, hogy én nem akarok ilyen ajándékot, mert engem ez akkor kellemetlenül érintett, nem tudom miért. Megteheti, sok pénze van, de nem akarom, azt sem szeretem, ha az étteremben helyettem akar fizetni. Nem engedem neki. Én magam, nagyon szeretem meglepni. Vagy egy kis csokival, vagy egy kis valamivel. Alkalmakkor, nyilván nagyobb értékű ajándékkal lepem meg.
2016. nov. 25. 20:30
 17/37 anonim ***** válasza:
10%

Egyrészt nem,hogy örülnél,hogy igényes magàra és àpolja magát.

Egy férfi dolga fizetni amúgy,légy férfi ember,egy nôtôl pénzt fogadnàl el,konkrétan extrém gàz.

Az,hogy sokat költ magàra inkàbb adnàl hàlàt a jóistennek.

Keress egy igénytelen,, van rajtam mit fog,szeretsz elfogadsz így is" csajt,az nyugi nem fog költeni magàra,majd csókolgathatod a jó beles hasàt,simogathatod a zsírtól remegô combjait,az nem fog edzeni,hajàt nem kell àpolja majd mert nem fogja érdekelni.

Na,hogy tetszik?

Ha tôled nem kapja meg amit akar vagy megvonod tôle,majd megadja neki màsik pali aki mellett nô lehet.

És nyugodjàl meg fél perc alatt talàl nàlad jobbat.

29F

2016. nov. 25. 20:42
 18/37 anonim ***** válasza:
87%

#17, te mekkora egy fostalicska balek vagy :D :D :D

Nem baj, ilyenek is kellenek, mert különben az élősködő pitsák éhen halnának, a szépségipar bevételei visszaesnének, és az nem tenne jót a gazdaságnak :D

2016. nov. 25. 20:45
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Hogy fajulhatott idáig ez a párkapcsolat téma.

Nálunk mindig az fizeti a közös programot,akinek van pénze.

Feleslegesen nem ajándékozzuk egymást,nincs is rá pénzünk, nem gazdag családból származunk. Mindketten üegdolgozunl egyetem mellett a pénzünkért.

2016. nov. 25. 20:48
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

Jol van 18-as pacsi neked.

Majd a nôd velem kaliberüvel fog félrek..rni.

Làtszik nem értesz a nôkhöz,marad a balkezed és a sör.

2016. nov. 25. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!