Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti gondolkodnátok-e komolyban olyan lánnyal, aki első alkalommal lefeküdt veletek, sőt ő kezdeményezett?
15.
A kérdés helytálló. De mint tudjuk "Amit szabad Jupiternek..." Vannak tettek, amelyek helyességét az dönti el, ki teszi. Ez pont az még ma is. Sokak szemében nem mindegy, hogy nő vagy férfi.
"De mint tudjuk "Amit szabad Jupiternek..." Vannak tettek, amelyek helyességét az dönti el, ki teszi. Ez pont az még ma is. Sokak szemében nem mindegy, hogy nő vagy férfi."
Baltaagyú, ostoba, semmirevaló mákvirágok szemében dönti ez el, és csak azok használnak komolyan ilyen mondást.
Értelmes ember ennél racionálisabb és kevésbé ítélkezős.
Igen, én is lefeküdtem vele. Vagyis ő is lefeküdt velem. Mi tagadás. Láttam rajta, hogy akarja, nagyon is, de ő volt a félénkebb, vagy csak nem tudta akarom-e, illetve helyes-e, így én próbálkoztam, nyertem, nem volt benne semmi erőszak (ecsetelték is, nem is lenne könnyű feladat).
Szerintem se ezen múlik, engem ő komolyan érdekelne, nem csak szexre kellett, tudom, hogy ő sem ilyen, ha nem lépek, várt volna vele, nem csak szexre megy, nem kalandozgatós típus, de sajnos egy közös ismerős (részemről már csak volt, és eleve csak egy rövid, felszínes ismeretség volt) csupa csupa "jóindulatból" próbálja meggyőzni, hogy egy ribizli vagyok.
Tudom a statisztika nem segít azon, hogy ő mit hisz rólam, de ettől függetlenül érdekel mi az általános vélemény erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!