Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz valaki meleg?
Semmi bajom a melegekkel, csak érdekel, hogy milyen indíttatásból lesz valaki meleg. Ez csak egy gondolat, hogy pl.: a fiúk olyan durvák, inkább a saját nememhez vonzódom... Vagy hogy van ez?
Vagy inkább a szexualitás tere dominál? Tehát, hogy pl. egy lánynak van tapasztalata fiúkkal, de nem élvezi, és inkább lány szervet szeretne. XD Ez nem valami szépen fogalmaztam meg. A lényeg, hogy mennyire játszik szerepet a nemi szerv?
Két eset van:
-Annak születik és kész, tehát nem tehet róla.
-Valójában hetero csak szar környezetben nőtt fel, frusztrált, ilyen olyan csalódásai voltak/vannak és ezért divatból eljátssza, hogy meleg, hogy felfigyeljenek rá, azt hiszi, ettől majd különleges lesz. Ez egy kényszeres reakció ,de az illető valójában nem meleg, még ha annak is vallja magát.
Én azért lettem hetero szerintem, mert ez a modell volt előttem, mást nem ismertem. 14-15 éves lehettem, amikor egyáltalán ráeszméltem, hogy vannak a világon homoszexuálisak.
De most hogyha valaki így születik, akkor a fiúk például amikor elérik a pubertást, fiúkról álmodnak erotikus álmokat?
A látott mintának ehhez semmi köze. Pont ugyanannyi az esélye annak, hogy hetero szülőknek homoszexuális gyereke lesz, mint annak, hogy homoszexuális szülőknek lesz homoszexuális gyereke. A neveltetés nem számít, legfeljebb titkolni kényszerül, ha a család olyan.
Olvass és tanulj: [link]
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!