Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem holnap ballag. Megprób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem holnap ballag. Megpróbálhatom megbeszélni vele a dolgokat, vagy inkább ne bolygassam a múltat? (nem újrakezdés! )

Figyelt kérdés

Fél éve szakítottam vele,mert már nem szerettem.Közel 2 hónapot jártunk,azóta nem beszéltem vele.Most,hogy ballag,kicsit bűntudatom van.Nem azért,mert szakítottam,hanem azért,mert utána nem voltam kellő tisztelettel felé(néhány hülyeségét elmondtam másoknak,de azért nem voltam bunkó).Tudom,ez így elég összevissza és zilált kérdés lett,de én is így érzem magam.

Fogalmam sincs,mit mondanék neki,de nem akarok így elválni tőle.Talán hülyeségnek tűnik,de így rosszul érzem magam.Szerintetek megbeszélhetem vele?Pl.email-ben.Vagy ne bolygassam a múltat?Nem akarom,hogy élete végéig úgy emlékezzen rám,mint az exre,akivel rossz viszonyban van.

Légyszi segítsetek!:S

2010. ápr. 29. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
ugy bírom a nőket ilyenkor, ez az b*szd el még az érettségijét is!
2010. ápr. 29. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
hát szerintem barátnak végülis megmaradhatnátok, ha már ő sem érez semmit irántad.
2010. ápr. 29. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Hagyd..
2010. ápr. 29. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy csajszi tette fel a kérdést?
2010. ápr. 29. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Hmm,első válaszolónak talán igaza van.

De szerintem már nem érez irántam semmit.Talán.Annyira nem akarok a barátja lenni,csak azt akarom,hogy normalizálódjon a helyzet.

2010. ápr. 29. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:

:S

Lehet,hogy feltépném a régi sebeket?:S

Am igen,csaj vagyok.

2010. ápr. 29. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd szépen leérettségizni és utána beszélj vele, ha nagyon akarsz.
2010. ápr. 29. 21:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Biztos,hogy érettségiig várok,utána meg majd még meggondolom.

2010. ápr. 29. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!