Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sulimba jár egy helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sulimba jár egy helyes srác, holnap elballag (? )

Figyelt kérdés

Én most 2.os vagyok. Nah és nekem első óta tetszik, csak nem mertem eddig még bevallani neki. Szerintetek jó ötlet lenne holnap a ballagáson odamenni hozzá és elmondani neki? Vagy mit tegyek? Utolsó lehetőségem, mert holnaptól már nem látom többet :'(

Lécci komoly válaszokat! köszi

2010. ápr. 29. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Én holnap ballagok!Lehethogy én vagyok az?:D19/F
2010. ápr. 29. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
hát utolsó esélyed.
2010. ápr. 29. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
ha nem teszed me,akkor hidd el örökkön örökké marcangolni fog ez a tudat,nagyon rossz.
2010. ápr. 29. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
A legrosszabb ami történhet veled hogy visszautasit na és akkor sem dűl össze a világ úgy se látod többet. Ha oda sem mész hozzá akkor meg azon fogsz rágódni hosszú ideig hogy miért is nem tetted meg hátha lett volna esélyed. Szóval bátorság és mondd el neki szerintem.
2010. ápr. 29. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk... :DD

Én is 2-os vagyok; és én se fogom többet látni szerintem, ha nem lépek holnap. De én nem merek... Sosincs egyedül, én meg egy nagy fiúbandához nem állítok oda, hogy azt mondjam neki "Szia, tetszel." Belegondolni is rossz. :D

Valami jótanácsot én is szívesen fogadok :)

2010. ápr. 29. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem nem egy bunkó, akkor nem harapja le a fejedet, ha odamész hozzá, hanem maximum udvariasan visszautasít, de az nem a világ vége, ha meg bunkón visszautasít, akkor úgyse éri meg az egész, szóval...

Mond el neki, hogy tetszik, és hogy jó lenne megismerni egymást jobban, és ekkor hátha elhív valahová.

2010. ápr. 29. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem is menj oda hozzá. Ha nem teszed, örökké bánni fogod. Ha pedig visszautasít, úgyse látod majd... :D És még az is benne van a pakliban, hogy megtetszel neki és elhív valahova. Hajrá :)

16/L

2010. ápr. 29. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem menj oda hozzá vagy ha lehet akkor ballagás utáni buliban menj oda hozzá vagy ilyesmi.
2010. ápr. 29. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is holnap ballagok, gyere nyugodtan :)
2010. ápr. 29. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha soha többet nem látod lehet hogy nem éri meg megmondani csak ha közel lakik vagy belemész egy távkapcsolatba
2010. júl. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!