Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom?

Figyelt kérdés
Párom levelezget egy nővel,akivel fiatalabb korában kavart illetve kb 2 évvel ezelőtt is. A csaj elsirta neki bánatát,hogy milyen nehéz a pasikkal,megköszönte a páromnak, hogy meghallgatta, majd megkérdezte holnap otthon lesz-e. Merthogy találkozni szeretne vele. A párom azt irta, persze,csak én meg ne tudjam. Régebben mikor a csaj elvált,barátom járogatott hozzá vigasztalni... azt mondta nem volt köztük komoly dolog...csak megakarta dugni anno. Ti erről mit gondoltok, normális ez igy?
2016. nov. 21. 17:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig leépithetné... Mégiscsak ki a fontosabb
2016. nov. 25. 22:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor építsd le te őt. :) Te vagy a féltékeny... Haha. :) Teljesen ok nélkül nyilván. Téged okol, rád akarja hárítani a felelősséget, ne hagyd magad. Majd azért is te leszel a hibás, hogy megdugja, mert az is miattad fog történni, mert beleültetted a bogarat a fülébe. :)
2016. nov. 25. 22:41
 13/27 anonim ***** válasza:
Tarts te is szeretőt...
2016. nov. 25. 22:44
 14/27 anonim ***** válasza:
Hat mégiscsak kavartak a multba akkor miről beszél kedves pàrod !?Ez elég ok hogy féltékeny legyél rà ez nem haver csaj akkor elhívnà magatokhoz és nem titkolozna és nem a hàtad mögött beszélne a csajjal ez mégiscsak gyanus !Ha az én pàrom ezt csinalna mar rég kidoptam volna !
2016. nov. 25. 22:46
 15/27 anonim ***** válasza:
Miattad nem épit le egy 15éves kapcsolatot !Nekem ez ugy jön le hogy nem szeret eléggé ahhoz hogy lemondjon érted egy ilyen csajrol akivel koràbban dugtak!
2016. nov. 25. 22:50
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nok akik szeretnek visszamenni ex kuro pajtikhoz "elsirni a banatukat" ha nincs mas es ezek a nok leszarjak ha a pasinak baratnoje. En tudom, mert az en paromra is raszakadt egy ilyen rongy. Raadasul sajnos ilyenkor a legtobb esetben a baratno lesz megalazva, mert a csaj csak egy "barat" aki nem tehet semmirol. En biztos vagyok benne hogy a hatad mogott fognak talalkozni es ha pampogsz miatta te leszel idegesito, feltekeny nonek titulalva.
2016. nov. 25. 23:02
 17/27 A kérdező kommentje:
Azt mondja,hogy szeret engem és ezért simán találkozik bármilyen nővel, úgyse csalna meg. De azt a nőt védi velem szemben...
2016. nov. 25. 23:02
 18/27 A kérdező kommentje:
Igazad van, már most így áll a helyzet, hogy kb én vagyok a hárpia.
2016. nov. 25. 23:04
 19/27 anonim ***** válasza:

Ha meg akar csalni, úgy is meg csal. De ettől függetlenül neki van egy magán élete rajtad kívül. Az embernek kell egy önálló tér, amibe te nem tartozol bele. Kell a hely, a külön lét időnként. Nem mindig csak együtt.

Ha a csaj csak egy barátja, tényleg, akár dugta, akár nem, neked ehhez nincs közöd. Szerintem fixen mondhatom, hogy neked is van olyan barátod, akiről esetleg a párod nem tud, akivel te is dugtál annak idején, de vagy tud róla vagy nem. Gondolom ő se szól bele az életedbe, hogy kiver haverkodjál.

Ez a ki a fontosabb szöveg meg nevetséges, és ha véletlenül más miatt dobod ki, vagy nem tart örökké a kapcsolat, akkor dobja el a barátját egy ilyen ember miatt? Nevetséges vagy és a sok hülye is aki itt sír, hogy off, meg dobd ki, meg mond meg neki, hogy vagy én vagy ő, lehet választani. Kik volnátok ti hogy döntés elé állítsátok? Tudtommal egy kapcsolatban a két félnek semmi köze a másik kapcsolatuk előtti életéhez.

2016. nov. 25. 23:22
 20/27 A kérdező kommentje:
És te azt honnan veszed, hogy mi állandóan együtt vagyunk és nincs szabad tere?? Ilyet te hol olvastál? Sok barátja van, egyikkel kapcsolatban sem korlátoztam soha, bőven van ideje rájuk. Sőt van más lány haverja is, aki pl egyáltalán nem zavar. Ne zavarjon az, hogy ennek a nőnek meg azt irja hogy persze találkozzanak, csak én meg ne tudjam (vigyorgó smylik kíséretében??) Ez biztos teljesen normális dolog........ Nem is ismersz és le szánalmasozol? Biztos az is teljesen normális dolog hogy összevissza beszél vele kapcsolatban? Hogy kavartak, kezelgette utána már csak megakarta dugni...
2016. nov. 25. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!