Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei ha a párom megcsal?
Figyelt kérdés
Külföldön van pár hete,és még marad is jópár hónapot.Igaz hogy kibírja egy pasi szex nélkül,vagy kezdjek el aggódni?
Kérlek titeket most ne szivassatok mert így is rossz érzés:(
2014. jún. 16. 19:31
1/10 anonim válasza:
Szex nélkül kibirhatja, ürités nélkül nem valoszinü. Kell aggodnod?
2/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem értem.:(
2014. jún. 16. 19:36
3/10 anonim válasza:
Nekem is a párom külföldön dolgozik, 4 éve vagyunk együtt. Féltékeny típus vagyok, de megoldjuk... :)) Skype, telefon és mindig mondja hogy szeret, érzem a törődést. Ha ezek az apróságok fennt tartják a kapcsolatot, akkor minden okés.
4/10 A kérdező kommentje:
Ez nálunk is igy van de mégis ott van bennem hogy....
2014. jún. 16. 19:39
5/10 anonim válasza:
Majd én megnyugtatlak most :-) ha szeret kibirja ha nem akkor is kibirja ..és Te kibirod hmmm?
6/10 anonim válasza:
De ne legyen a kis ördög ott :D Küldj neki pár szexi képet, hadd csorogjon a nyála és annál jobban várja hogy menjen hozzád ;)
7/10 A kérdező kommentje:
igen mar-csa hidd el én kibirom mert minden gondolatom csak az övé.tisztelem őt és mindent amit ő képvisel az életemben.
2014. jún. 16. 19:47
8/10 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok csajok én köszönöm nektek,ma megzuhantam kicsit de jó hogy ti itt vagytok:)
2014. jún. 16. 19:48
9/10 anonim válasza:
Én nem csaj vagyok,de simán kibírható.Fél évre ki kellett mennek Angliába,barátnőm itt maradt Magyarországon és egyszer se csaltam meg,sőt,nagyon hiányzott,hogy nincs ott velem.És az félév volt,az meg azért nem kis idő,hidd el,ha szeretitek egymást nem csal meg :))
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:)
Nagy kő esett le a szivemről.Itt az oldalon olvastam,hogy egy pasi nem birja hónapokig szex nélkül és onnantól csak ezen rágódtam.
2014. jún. 16. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!