Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nézzek magamnak ukrán barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézzek magamnak ukrán barátnőt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy ideje utaztam, pont brüsszelbe, szóval az ellentétes irányba, és a repülőtéren találkoztam egy lánnyal, aki, mint kiderült ukrán volt. Sosem gondoltam volna, csinos volt és gyönyörű, azt gondoltam valami vagyonos leány lehet aki épp mallorcára megy nyaralni és szóba sem fog velem állni.

Perfect beszélt angolul, mosolygós, elképesztően intelligens és szép volt, sokat beszéltünk a facebookon is és gyakorlatilag szinte a fél életét leírta nekem.

Utánaolvastam kicsit az ukrán lányoknak és azt hallottam ott kint nagyon rossz a helyzet, és nem igazán tudnak mit kezdeni a helyi fiúkkal. Mint minden nőnek, nyilván nekik is azért kell társ, hogy együtt erősek legyenek.

Én találnék könnyedén magyar lányt is, de próbára tettem magam. Felmentem egy internetes társkeresőre, és amíg a belga lányok sorra ráztak le, sőt nagy részük nem is válaszolt, az ukránok egészen egyenesen kérdezték, hogy mikor megyek hozzájuk.

A magyar lányok valahol a középvonalban helyezkednek el, de ők is inkább a francia-spanyol fiúk felé kacsintgatnak a legtöbb meg ha válogathat (szóval nem egy bulin kapod le amikor csak a vágyai vezérlik) akkor inkább a tehetősebbeket választja.

Szóval úgy gondoltam egy ukrán lánynak a kis egyszerű, bonyolult világából igen csak tudná értékelni egy magyar fiú erőfeszítéseit.

Az a lány akivel találkoztam neki például nagyon tetszett Budapest. Szeretik magyarországot is. Hozzájuk képest mi "gazdagok" vagyunk.

Most két lehetőség áll fent.

Az egyik az, hogy élhetek azzal a lehetőséggel, hogy bemutatok neki egy számára új világot. Ahonnan egyébként már én is kifele tekintgetek (utazások stb) cserébe nagyon hűséges lesz és szeretni fog és mindent megtesz értem és ÉRTÉKELI azt amit férfiként teszek.

A másik verzió pedig az, hogy rendkívül kifinomult módon át fog verni, majd beadja nekem, hogy a családjához megy haza és végigszeretteti magát az összes helyi ukrán kannal, (szóval össze vissza csal) a végén meg talán a pénzem bánja az egészet.

(de ezt egy magyar lány is megtette velem)

2016. nov. 21. 00:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Ez a "feltették a szart a polcra, aztán máris lekvárnak hiszi magát" tipikus esete... avagy a csóró srác vesz egy wizzair jegyet Brüsszelbe, és ő máris kifelé tekintget utazásaival szegény szovjet blokkunkból, és máris ezzel szeretne (szerinte) megmentésre szánt, nyomorult háborús övezetből való lányokat felszedni, hogy majd azok ezért (és a viccair jegyes utazásokért) férfiként fogják őket értékelni (mert a csúnya magyar és egyéb lányok el vannak kényeztetve, és ezt ugye nem értékelik, és az ő szemükben csak a milliárdos a férfi, tudjuk...) egész hátralévő életükre...

"Mint minden nőnek, nyilván nekik is azért kell társ, hogy együtt erősek legyenek." - nagy viccair vásárolt, utazgatós férfiasságod közben sajnálom, hogy kiábrándítalak, de erre maximum a kapcsolatfüggő nőknek van ilyen formában szükségük. A többi azért van a párjával, mert szereti, nem azért mert nélküle gyönge, esendő halandó, aki a férfikéz támogatása nélkül kenyeret sem tud venni.

"Én találnék könnyedén magyar lányt is," - két sorral később meg már tök mást írsz...

"az ukránok egészen egyenesen kérdezték, hogy mikor megyek hozzájuk." - tudod, abban az új világban, amit te meg akarsz mutatni képzelt háborús nyomorult barátnődnek, aki elméletedben még tán tiszta vizet sem látott, van egy hatalmas érték: uniós állampolgárságnak, útlevélnek és tartózkodási engedélynek hívják. Tudod, amiben szabadon dolgozhat, költözhet, szerte az unióban - kívül az általad neki bemutatott varázslatos új világon is. Persze, hogy menjél, szeressetek egymásban, mert akkor egyértelmű, hogy nem te fogsz kiköltözni, hanem ő hozzád. Nem bonyolult. Ellenben a belga lány pont ugyanolyan jogokkal bír mint te, így már nem is olyan varázslatos neki a dolog. A nagy oltalmazó, "a nők csak a pénzt akarják" mentalitás közepette, tudom, ez meglepő lehetett most.

"Szóval úgy gondoltam egy ukrán lánynak a kis egyszerű, bonyolult világából igen csak tudná értékelni egy magyar fiú erőfeszítéseit.

Az a lány akivel találkoztam neki például nagyon tetszett Budapest. Szeretik magyarországot is. Hozzájuk képest mi "gazdagok" vagyunk." - Nem mindenki a dzsungelból jött ám Európán kívülről... ez kb. tök olyan mint amikor emberek meglepődnek, hogy Szíria pár éve még egy virágzó, jómódú ország volt, egyetemekkel, vastag középosztállyal. Ukrajnában sem mindenki szegény.

"A másik verzió pedig az, hogy rendkívül kifinomult módon át fog verni, majd beadja nekem, hogy a családjához megy haza és végigszeretteti magát az összes helyi ukrán kannal, (szóval össze vissza csal) a végén meg talán a pénzem bánja az egészet." - ha távkapcsolatba kezdesz, akkor ez benne van a pakliban, viszont ne aggódj, hamarosan úgyis rábeszél, hogy segíts neki, és jöhessen hozzád.

2016. nov. 21. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

Hát nem tudom, de akit én ismerek, pont az ellenpéldája a fent írt sztereotípiának. Nyilván mindenki a saját tapasztalatából indul ki. Ha már itt többen is bele fogtak én is megírom. Én is ismerek ukrán származású nőt, és az egyik legszórakoztatóbb és legintelligensebb ember, akivel valaha találkoztam.

Nem azért, mert többdiplomás, és mert a gyerekek és a házi feladatok ellátása mellett aktívan dolgozik, hanem mert emberileg is olyan értékeket képvisel, ami ma már megszűnőben van.

Azt javaslom, a lányt magát ismerd meg, ne feltételezz!

2016. nov. 21. 09:58
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Te most kokolyan azt hiszed, hogy ha valaki azt mondja neked, tetszett neki Budapest, az azért van, mert tényleg magával ragadta Budapest?

Mindenki azt mondja, hogy tetszett neki Budapest, ha magyarnak vélt emberrel beszélget, vagy azt, hogy még nem látta, de nagyon szeretné megnézni. Turista etikett 101.

2016. nov. 21. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"Akárhány ukrán/orosz nő ismerősöm volt mindegyik egytől egyik olyan volt, amit az egyik válaszóló is írt. Ahogy betették a fenekük a tutiba, egyből jött a zsarnokoskodás, pénz lehúzás 10000-el, igények benyújtása, hogy neki ilyen autó, lakás ilyen színvonal meg olyan élet kell.. :) Ha férj nem teljesítette, jött a megcsalás,( ami csak évekkel később derült ki, mert baromi rafkósak) még több vita, még több vérszívás.Rikácsolni, inni, k..válkodni mindegyik nagyon jól bír. "

Ez magyar nők/lányok 99% igaz. :-)

2016. nov. 21. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

10-es vagyok, köszi a lepontozást. Az igazságot írtam le, ill azt amit ÉN tapasztaltam.

Azt biztosan nem tudjátok, főleg a fiatalabbak, hogy a 80-as 90-es években konkrétan érdek házasságok kötöttek nagyon sokan, úgy, hogy a férfi is tudta, mi a helyzet. Neki jól jött, mert volt nő, a nőnek jól jött, mert megkapta a magyar állampolgárságot plussz nem a csóróságba kellett laknia. (mert azért Ukrajnálból sokan menekültek nem csak Csernobil miatt, hanem alapvetően nagyon szegény ország volt, teljesen más vezetéssel, mint pl ahogy ma sorkatonai kötelezettség van, stb)

Kérdező, azt tudom javasolni neked, próbáld ki, aztán lesz valamilyen tapasztalatod.

Én akárhányat megismertem, mindegyik ilyen volt. Kisebb túlzás nélkül állítom. És generációs különbség is volt köztük. Persze az a legjobb, ha az ember a saját bőrén tapasztalja meg mindezt. De én nem hogy társnak még barátnak sem választanék ukránokat, mert nagyon kihasználják az embert, addig mennek csak oda hozzád, míg érdekük száramzik belőle.

Igen ez bizonyos magyarokra is igaz, de rájuk különösen!

Mehet ismét a lepontozás, nem fogom azt írni, hogy imádom őket és jófejek, amikor minden részről csak rossz tapasztalatom van róluk/tőlük.

2016. nov. 21. 10:35
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Nekem volt ukrán munkatársam, bár nem sokáig... 18 évesen hozzáment élete első férjéhez, aki kőgazdag volt, minden földi jóval ellátta a lányt, cserébe neki nem kellett dolgoznia, viszont elvárás volt, hogy legyen otthon kaja azért. Nem volt sosem, max saláta és ezt a férfi szóvá merte tenni, ezért "ettől a szemét disznótól" elvált a csaj. Magyarországra jött, egészen addig volt a munkatársam míg meg nem ismerte a következő férjét, egy igazi gazdag ficsúrt. Just sayin'.
2016. nov. 21. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem pont spanyol a szerelmem,mert Spanyolhonban vagyok kint Erasmusszal,belem trafaltal. :DDDD Pont onnan irok,a sulis szamitogeprol,ugyhogy bocs az ekezet hianyert.Ha neked az ukran csajok tetszenek,jojj ossze eggyel,lehet,mukodni fog,lehet nem.Viszont legalabb oroszul tanulj meg,hogy boldogulj a cirill betukkel,ha komolyan is gondolod,nem csak megkettyinteni akarsz parat.En se nyista spanyol tudassal jottem Gran Canariara,ahol egy konyha spanyol nelkul bedilizik az ember egy konnyen.Most Ukrajnat szorozd be azzal,hogy ott minden cirill betukkel van kiirva es kb. csak a mi generacionk beszel angolul.Ha van nyelverzeked es szorgalmad,akkor "Tanulni,tanulni,tanulni".Na meg sok szerencset az ukran csajszihoz.Daszvidanya-bar ez orosz,de a ketto nzyelv nagyon hasonlit-.
2016. nov. 21. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!