Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok megalapítjuk a 20 éven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok megalapítjuk a 20 éven feletti szüzek klubját?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2010. ápr. 29. 18:24
 2/10 Bike712 válasza:
0%
b*zi vagy
2010. ápr. 29. 18:26
 3/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok bu.zi csak a szerelmet keresem a nőkben,lehet hogy ez a bonyolultság oka.
2010. ápr. 29. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
miért akarod megbélyegezve érezni magad?
2010. ápr. 29. 18:44
 5/10 A kérdező kommentje:
ez miért megbélyegzés,szerintem jó dolog hogy nem kefélek mindenkivel,csak akit szeretek.....
2010. ápr. 29. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:

nyugodtan :D egyelőre be is léphetnék, és még lehet sokáig tagja is lehetnék. csak nem látom értelmét :D ha amugy arra menne ki hogy a klubtagok segitik egymást hogy átléphessenek mielőbb a "20 év felett vesztettük el a klub segitségével klub" ba :D akkor nem is rossz ötlet. mehetünk együtt csajozni, a buktákon meg jót röhögünk de nem egyedül égünk :D én bírnám

//... DAMN YOU'S A SEXY BITCH ...//

2010. ápr. 29. 18:58
 7/10 A kérdező kommentje:
jó ötlet:)
2010. ápr. 29. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
belépek
2010. ápr. 29. 19:16
 9/10 Fke ***** válasza:

én nem vok szűz, am egyetértek a ne keféljünk akárkit dolgon, de esetleg ne ezt a nevet add a klubbnak, igenis gáz a 20 feletti srácoknál, ha szűzek (legalábbis a legtöbb embernek) inkább valami jobb nevet adj neki "Szent Péter ivó klubb" vagy valami ilyesmit, kicsit több tag lenne

am meg minek reklámozni, hogy szűz vagy? nem szűzek sem alapítanak, "dugtam a második X előtt klubbot"

2010. ápr. 29. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy vannak még ilyenek... Nekem meg egy hasonló "még egy jó ideig szűz maradok" klubbot kellene nyitni.. :D.

19/l

2010. ápr. 30. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!