Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok megalapítjuk a 20 éven feletti szüzek klubját?
nyugodtan :D egyelőre be is léphetnék, és még lehet sokáig tagja is lehetnék. csak nem látom értelmét :D ha amugy arra menne ki hogy a klubtagok segitik egymást hogy átléphessenek mielőbb a "20 év felett vesztettük el a klub segitségével klub" ba :D akkor nem is rossz ötlet. mehetünk együtt csajozni, a buktákon meg jót röhögünk de nem egyedül égünk :D én bírnám
//... DAMN YOU'S A SEXY BITCH ...//
én nem vok szűz, am egyetértek a ne keféljünk akárkit dolgon, de esetleg ne ezt a nevet add a klubbnak, igenis gáz a 20 feletti srácoknál, ha szűzek (legalábbis a legtöbb embernek) inkább valami jobb nevet adj neki "Szent Péter ivó klubb" vagy valami ilyesmit, kicsit több tag lenne
am meg minek reklámozni, hogy szűz vagy? nem szűzek sem alapítanak, "dugtam a második X előtt klubbot"
Örülök, hogy vannak még ilyenek... Nekem meg egy hasonló "még egy jó ideig szűz maradok" klubbot kellene nyitni.. :D.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!