Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az az idő, amit még toleráltok, ha pl a párotok számítógépes játékkal játszik?
Ha mondjuk egész nap együtt tudnátok lenni, de ő inkább otthon van és gépezik déltől este 8ig.. pl..
Az addig oké, hogy minden este együtt alszotok és néha elmentek moziba, de nektek tényleg elég lenne ennyi?
Szerintem ez a napi 5-6-7-8 óra gépezés már függőség...
Persze ha felhozom neki,akkor abból szép kis veszekedés lenne, hogy minden este velem van és eljárunk ide oda mit problémázok ezen...
Ma is főzhettünk volna, gaty filmezhettünk volna, vagy bármit...
De egész nap otthon ült és játszik..
De felhozni nem merem neki..
Mi egyutt elunk es en is szoktam jatszani, szoval nem zavar, ha 1-1 napunk ezzel telik el nagyreszt.
Ha nem elnenk egyutt es minden este egyutt lennenk es emellett neha napkozben is elmennenk erre-arra (nem csak moziba), szoval heti mondjuk 2-3 nap egesz napot is egyutt tudunk tolteni akkor nem zavarna, ha a tobbi nap jatszik.
Ez az, hogy mindketten dolgozunk így csak este tudunk együtt lenni, akkor is gépezik mielőtt eljön hozzám...
hétvégén tudnánk együtt lenni, de akkor is játszik..
barátnőm elég kocka... általában akkor játszik amíg nem érek haza a melóból, vagy meccset nézek, de amúgy félre tudja tenni. 5-6-7-8 órákat én nem tolerálnék az biztos...
de 1-2óra még belefér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!