Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vagytok vele? Nekem a 2....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vagytok vele? Nekem a 2. jön be, az első nagyon lányos pasi.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. ápr. 29. 13:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászoló: Te Depeche Mode rajongó vagy, jól tudom? :-))
2010. máj. 10. 18:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen,erre ráéreztél.:D Depeche Mode és Dave rajongó is vagyok,sajnos nem kezelem valami jól,ha Őt bántják.Persze tisztában vagyok vele,hogy nem tetszhet mindenkinek,csak egyszerűen azokat embereket nem tudom megérteni...:)
2010. máj. 10. 20:49
 23/29 A kérdező kommentje:

Én is szeretem a Depeche Mode- ot,és Dave Gahant is.

Ez a kép pedig valóban jó róla:-)))

2010. máj. 11. 22:44
 24/29 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy Te is szereted Őt/Őket.:)
2010. máj. 12. 00:04
 25/29 A kérdező kommentje:

Bizony, bizony nemhiába raktam fel az egyik képnek Őt?

Te mióta szereted Őket vagy Őt?:-))

2010. máj. 12. 00:23
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát kb. úgy 4éve hallgatok Depeche Mode-ot,és most januárban sikerül először eljutnom a koncertjükre.Annyira szerettem volna az első sorból csurgatni a nyálamat David után,de sajnos nem jött össze és "csak" az 5.,6. sorig jutottam,de így is hatalmas élmény volt.Imádom a zenéjüket és az,amit David iránt érzek szinte megmagyarázhatatlan.:D Néha már picit szégyellem is magamat,hogy 19 évesen egy apám korabeli pasiba vagyok bele zúgva...:)
2010. máj. 12. 12:07
 27/29 anonim válasza:

az elsőő *.*

Jared Leto*.*

Hát őő egy Isten *.*

Imádom, még úgy is, ha punk-os, rózsaszín haja van *.*

2010. máj. 12. 20:20
 28/29 anonim ***** válasza:

Beteg, aki lehordja Dave Gahant? De mégis azt mondod, hogy tisztában vagy vele, hogy nem tetszhet mindenkinek mindenki. Szerintem veled van baj, mert tagadod a saját mondataidat. És attól, hogy valaki neked tetszik, még nem biztos, hogy másnak is teszik, és az sem biztos, hogy valaki beteg, ha más az ízlése. Inkább te vizsgáltasd ki magad, mert elég beszűkült vagy.

A 14 éves lányka megnyilvánulása meg valami emberfeletti. De tényleg, minden szempontból. Jó hogy má' nem egy 6 éves óvodás írja be, hogy fhhúúúj de rondaaah öreeg a bácsiii.....

Rhhh (...).

2010. júl. 6. 11:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Azt mondtam,h tisztában vagyok vele,hogy nem tetszhet mindenkinek,de sajnos akkor annak defektes az ízlése,ahogy neked is....
2010. júl. 12. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!