Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban levők, ti elmentek szórakozni a párotok nélkül?
Párom sajnos dolgozik igy nem tudna velünk jönni, barátnőm pedig hivott, hogy menjünk egy kicsit szórakozni, kizökkenni az egyetemi napokból.
Én azért bizonytalanodtam el, mert a párom sem volt nélkülem még bulizni, és lehet rosszul esne neki. Haverokkal persze eljárogatnak beülni valahova, viszont ez egy szórakozóhely lenne. Na meg nem tudom mihez kezdenék ott a barátom nélkül,ha a lányok lelépnek fiúzni, viszont elmennék, mert még nem voltam sehol a barátnőimmel...
Ti szoktatok párotok nélkül ilyen helyre menni?
Párom eleve rühelli az ilyen party-helyeket, szóval nálunk nincs is olyan, hogy ő nélkülem menne bulizni. :D Max inni mennek a haverjaival, ha úgy van, esetleg koncertre - bár oda általában engem is hív.
Szóval nálunk nincs ebből para, simán elmegyek a csajokkal bulizni, bár nálunk a többség foglalt, így nem lép le mindenki pasizni. Párom meg legfeljebb hazafelé hívogat folyamatosan, hogy merre járok, de azt merő aggodalomból, nehogy valahol belém kössenek. :)
Anno volt rá példa, hogy egyedül maradtam, mert elfogytak a többiek (az egyik hazament, a másik pasizni, stb.), nem mondom, hogy nem volt rossz egyedül hazamenni, de megoldottam. :) Ha meg egyértelműen csajos este van, akkor nem lép le senki sehova.
Én a helyedben simán elmennék, találd fel magad, nem lesz mindig ott a párod máskor sem. :)
Persze. A legtöbb előttem szólóval egyetértek.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!