Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elítélendő az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő az ha egyszerre három fiúval feküdtem le? 22/N

Figyelt kérdés

Egyszeri alkalom volt amit kiszerettem volna próbálni. Ugyanakkor nem volt előre megtervezve, hanem spontán a helyzet adta, hogy megtörténjen. Barátokkal csináltam és jól éreztem magam végig így utólag nem bántam meg.

Ami az egészben zavar, hogy utána pletykák kezdtek el terjengeni a baráti körömben és attól félek, hogy a jövőbeli kapcsolataimra is hatással lesz. Ha egy párkapcsolatban ez felmerül nem tudnék a jövőbelimnek a szemébe hazudni, hogy nem történt meg. Emiatt kérdezem, hogy kéne szégyellnem magamat? Nagyon elítélendő szerintetek az amit tettem?

2016. nov. 16. 22:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
"Max beszállnék én is abba a hármasba" - ha te benne lennel ilyenben, akkor párnak miert nem valasztanal olyat, aki szinten?
2016. nov. 16. 23:56
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
engem nem zavarna. nem lett senki átverve, megcsalva. ha te ezt élvezed, akkor nyugodtan csináld. nincs benne semmi rossz, másoknak pedig nincs köze hozzá, hogy te mit teszel a négy fal között. nem is értem, miért kéne szégyellnie magát, vagy miért nem kéne ettől barátnőnek valakinek?
2016. nov. 17. 00:11
 13/22 Blade Bone ***** válasza:
53%
Hát én eléggé galamblelkű vagyok, jó mocskos fantáziával :D úgyhogy kb addig tartanálak riiibancnak, amíg nem jönnél túl közel aranyvirágom.
2016. nov. 17. 00:13
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
12- el értek egyet!
2016. nov. 17. 00:13
 15/22 anonim ***** válasza:
42%
Elég nagy gondok vannak ott fejbe ha ez neked nem elítélendő, azzal egyet értek, hogy nyilván senkise fog bántani érte, de párkapcsolat az más tészta, biztos vagyok benne, hogy akadályozni fog, de még ígyis hamarabb találsz párt mint egy fiu szóval aggódnod nem kell, végülis tök normális ha egy lányt 3 fiu dug meg meg térdelteti egyszerre és a csaj még megse bánja :D, ha te erre élvezel ott tényleg gondok vannak fejbe.
2016. nov. 17. 00:25
 16/22 anonim ***** válasza:
42%
Szo pj le egyszerre 8 fiut, ha neked semmise elítélendő.
2016. nov. 17. 00:26
 17/22 anonim ***** válasza:
36%

Ezek után, az én barátnőm biztos nem lennél. De ha a feleségem lennél, és akkor tudnám meg, akkor elválnék tőled. Főleg, ha helybeli férfiak lennének.

Viszont nagyon sok olyan férfi van, aki képes ezzel együtt élni, és ettől még feltétel nélkül szeretni, bízni benned.

Mindennek ellenére én nem ítéllek el. Ettől még lehetnénk nagyon jó barátok, kollégák. Szégyellned csak egy kicsit kell, de sok embernek köze sincs hozzá. A pletykák meg ugye igazak, erről nincs mit mondani. Hoztál egy döntést, viseld a következményeit. Ha elég távolról választasz párt, akkor később nem valószínű, hogy előkerül.

Viszont! Ezt ki kell emelnem, mert ezért (ha igaz), különleges vagy, és nagyon mélyen meghajlok előtted. Minden tiszteletem a tied, és visszaadtad a reményt, hogy valahol még, esetleg létezhetnek, rendes, valóban őszinte nők, nem csak olyanok, akik annak hazudják magukat. Nem elhanyagolható ez sem, hogy ezzel magadnak, és a jövendőbelidnek nagyon jót teszel. Az is figyelemre méltó, hogy az ellenkezőjére kapsz tanácsokat, támogatást, a ribizliktől, de ne hallgass rájuk. A múltját, csak az tagadja, akinek szégyenkeznie kell miatta. De te ettől a mondatodtól, hogy: "Ha egy párkapcsolatban ez felmerül nem tudnék a jövőbelimnek a szemébe hazudni, hogy nem történt meg." a tetted ellenére, becsülendő, és tisztelni való vagy számomra. Ez nagyon fontos!

Sokan, (én sem) tudnék élni egy ilyen múlttal rendelkező nővel. Ezért ha még időben kiderül, tudunk szakítani, és találhatunk mindketten magunknak olyan párt, akit el tudunk fogadni. Ma már nem minden férfi ragaszkodik a szűzies nőkhöz, sőt van akinek a ribizlisek jönnek be. De ha letagadod, ahogy a legtöbb ribizli teszi, akkor csak későn derül ki, és csúnya válás lehet a vége. Ezzel az aprónak tűnő hazugsággal, a saját családodat tennéd tönkre. Utólag már az sem tudja elviselni, akit nem zavarna, ha a kapcsolat elején megtudná.

Vedd komolyan magad, és tényleg ne tagadd le soha! Főleg nem, ha szóba kerül. A hazudozás sosem vezet jóra. Adott pillanatban, kellemetlen lehet elmondani, ezt megértem, de megéri.

Kicsit sem tudok haragudni rád, de azokra nagyon, akik azt sugallják, mondják, hogy tagadd le, vagy hogy a párodnak semmi köze hozzá. Te te vagy, és a múltadból lett a jelened, és lesz a jövőd. Van aki elfogadja, van aki nem. De ezt a döntést nekik kell meghozniuk, senki más nem dönthet helyettük.

2016. nov. 17. 00:44
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Annyira kell magadat szegyellned, amennyire a harom srac teszi. Tehat nyilvan semennyire.
2016. nov. 17. 04:48
 19/22 anonim ***** válasza:

1; nem kell szégyelned. Volt egy vágyad amit kipróbáltál, és tetszett is. Lehet hogy később, ha elmondod a majdani párodnak és ő is nyitott ilyenekre, akkorbszvingerklubban, vagy otthon megbízható barátokkal még lesz rá alkalmad

2; elmondani dicsekedni persze nem kell vele. Sokan gondolnának rosszat rólad, pedig valószínűleg az ő fantáziálgatásaik közt is szerepel ilyen....

3; pletyklnak róla. Tagadd le. Mond., hogy lehet hogy aki mondta, csakbszeretne ilyet csinálni, mindenesetre kíváncsi lennék rá ko mondta? Ha megmondják a nevét akkor vigyorodj el, hogy annak szegénynek még a fantáziádban se lenne helye egyedül, nem hogy többesben...

2016. nov. 17. 09:09
 20/22 anonim ***** válasza:
A #11-es kerdesemre szeretnem tudni a valaszt.
2016. nov. 17. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!