Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy végre egyszer az életben leszólítsanak az utcán?

Figyelt kérdés

Semmi önbizalmam, mert nem vesznek észre a férfiak, pedig mosolygós vagyok, kedves arcú, igényesen öltözködöm és sminkelek.

Sosem szólítottak le, pedig annyira szeretném. Miért nem vesznek észre? :(

2016. nov. 16. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem sem szólítottak még le sehol, pedig van valamennyi önbizalmam, pláne ha jól érzem magam aznap.

Szép arcom van, jó alakom, de lássuk be ez önmagában kevés.

2016. nov. 16. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sok ilyen lány kellene mint te. Aki várja a leszolitást és nem arra készül hosszasan és tudatosan, hogy az öt leszolitoknak milyen megalázo szövegekkel vegye el a kedvét az ilyesmitöl. Hol vagy csodatündér?
2016. nov. 16. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Kövess el közszemérem sértést vagy garázdaságot. Tuti, hogy leszólít majd egy jóképű, izmos rendőr.
2016. nov. 16. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Ennek több oka is lehet, nem feltétlenül a te sarad.

- Mindenki rohan valahová/ a telefonját nyomkodja, a külvilágot alig érzékelve.

- Ugyan úgy önbizalom hiányos, ő sem mer kezdeményezni.

- Azt hihetik van barátod.

Fura világ ez szerintem, rengeteg nő és férfi szeretne társat, de mindenki annyira fél megtenni az első lépést, hogy lehet pont az mellett mész el aki életed párja lehetne.

2016. nov. 17. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!