Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha lenne elég pénzetek bejárónőre és örömlányra keresnétek hosszútávú párkapcsolatot?
kösz de nem. Nem vagyok sem öreg, sem rokkant h helyettem kelljen elvégezni mindent, másrészt a prosti nem helyettesítene igazi kapcsolatot.
F
ink gyűjtök még pénzt, befektetem és közben valódi kapcsolat.
A kérdező most ezzel a kérdéssel burkoltan arra céloz, hogy a férfiaknak csak azért van barátnőjük, hogy mossa valaki a szaros gatyájukat és néha be lehessen terelni a lompost? Jól értem, ugye?
Feltételezem és remélem, hogy a férfiak ennél kicsit többre becsülnek minket. Ahogy én sem az engem eltartó spermadonort keresem.
# 12, mindenki a saját élete tapasztalataiból indul ki.
Én nagyon is romantikus, komoly, testi/lelki társat keresős, önzetlen, szerelmes típus voltam, de a személyes tapasztalataim alapján épp a nőkről alakult ki bennem az a benyomás, hogy csak használnak minket. Megbízni bennük, számítani rájuk nem lehet, az önzetlenség nem igazán jellemző rájuk, általában csak azt nézik, hogy ők mit kaphatnak a másiktól.
Persze nem azt mondom, hogy nincsenek önzetlen, szeretetre méltó nők, de valószínűleg annyira ritkák, mint a fehér holló.
Ennek ellenére nem visz rá a lélek, hogy kapcsolatot tartsak fent csak azért, hogy a gatyámat mosassam egy nővel, meg hogy megdugjam. Teljesen távol áll tőlem az, hogy önérdekből "használjak" embereket. Senkit, nem csak a nőket.
Viszont önzetlenül adni egy kapcsolatban a csalódások miatt szintén képtelen lennék, ezért jobb híján egyedül vagyok; így maradnak az örömlányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!