Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi a jobb ha kisebb a cici vagy ha nagyobb? Melyik miért jó?
Figyelt kérdés
Ha a nagy melleket szeretitek nem gondoltatok még bele abba, hogy aki hordja annak menyit fájhat a háta, tartani kell őket...stb2010. ápr. 28. 20:51
11/24 A kérdező kommentje:
:) :)
2010. ápr. 28. 21:29
12/24 anonim válasza:
Mindegy, csak szép formás legyen!
13/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk gondolhattam volna! :D
2010. ápr. 28. 21:31
14/24 anonim válasza:
Legyen mit fogni akkor már jó!
15/24 anonim válasza:
-2 tenyér 1 cici?
-nem.
-1 tenyér 1 cici.
16/24 A kérdező kommentje:
Ott a pont! :)
2010. ápr. 28. 21:56
17/24 anonim válasza:
Nem a melle alapján fogom kiválasztani, az arca és a személyisége többet számít. Különben is, a nagy mell az csak ereszkedni fog, ellentétben a feszes kicsivel!
Ha alkalmi szex, akkor meg mindegy, kicsi vagy nagy, jó mindkettö.
21/F
18/24 anonim válasza:
Nekem mind1 milyen legyen, csak szép, formás legyen. Ne lógjon le nagyon, de ne is legyen előre kihegyesedő "kecskecsöcs", ne legyenek gusztustalanul hatalmas bimbók rajta. Sztem ezek elsősorban amik vizuálisan elronthatják. A méret annyira nem lényeges, mert bármilyen méretben lehet szép.
"életművész"
19/24 anonim válasza:
Én kis mell párti vagyok. Szerintem szebbek.
20/24 anonim válasza:
Én is a kis melleket kedvelem. Olyan kis helyesek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!