Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyobb vagy kisebb nyelvel jobb csókolózni?
Figyelt kérdés
Lassú/gyorsabb csók?
Szenvedélyes vagy letámadós?:D
Fú, de csókolóznék most :)
2010. okt. 9. 21:37
1/7 Moszuke válasza:
lassú, puha nagy ajkakkal.
nyelvet nem kommentálnám
2/7 A kérdező kommentje:
:P És a fiúk szeretik a labello/szájfény izét?:D
2010. okt. 9. 21:40
3/7 anonim válasza:
hajaj hogy én mikor csókolóztam utoljára :D 5 éves voltam azóta semmi. arra emlékszem hogy jó volt :D
4/7 Moszuke válasza:
takarodjál.. nekem a te ízed kell nem valami szar szintetikus labello g&ci.. akkor bekenem vele a vállam és csókolgatom azt éjjel nappal ha azt akarom érezni..
de én elfogult vagyok ilyen téren.
22/f
5/7 A kérdező kommentje:
oké :) de ezt csak azért mondod, mert még nem próbáltad az epreset ;)
2010. okt. 9. 22:03
6/7 anonim válasza:
Az epres labello tényleg jó, most is azt eszem
7/7 anonim válasza:
Én azt szeretem ha a lá nynak nagy,hosszú,nyálkás nyelve van és csókolózásnál tövig a számba nyomja,le a torkomig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!