Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első szexnél nem aggódtok a pasi méretei miatt?
Nekem volt némi aggodalmam, de leginkább a pasim önbizalomhiánya miatt. :) Anno volt olyan exe, aki a porig rombolta, hogy ő mennyire kicsi és használhatatlan - szóval ezt nekem már előreirányozta akkor, mikor még nem tartottunk a tényleges szexnél... :D Így nyilván volt miért aggódni, de mint kiderült, gyakorlatban nincs gáz, és azóta sincs semmi gond, csak ezt a hülye tévképzetét kell néha kezelgetni, hogy ő úgyse elég jó. :)
Nőként mondom, szomorú, hogy egyes nők mennyire nem veszik figyelembe, hogy milyen hatása lehet a kijelentéseiknek. :(
Én első alkalom előtt egy dologtól féltem igazán: hogy nem fog rám felállni! És mihez kezdek akkor? Mert az elég ciki lett volna nekem, hogy még annyira sem vagyok vonzó, hogy egy férfinek felálljon rám.
Az nem igazán érdekelt, hogy mekkora. Egy ideig azt sem gondoltam, hogy létezik olyan, hogy túl kicsi, és, hogy túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!