Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondta, hogy legyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondta, hogy legyünk csak barátok, akkor attól még lehet valami?

Figyelt kérdés
Mármint ezt mondta, csak nem ezekkel a szavakkal, hanem úgy, hogy mondtam hogy tetszik stb, meg hogy nekem ő kell, nem más, akkor monta, bocs ő nem tudja ezt mondani...
2010. ápr. 28. 16:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocs nem monta, hanem mondta.
2010. ápr. 28. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:

"Mármint ezt mondta, csak nem ezekkel a szavakkal, hanem úgy, hogy mondtam hogy tetszik stb, meg hogy nekem ő kell, nem más, akkor monta, bocs ő nem tudja ezt mondani..."

???

2010. ápr. 28. 16:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezen mit nem lehet érteni, én megmondtam neki hogy tetszik, és ő kell nekem..... erre ő azt mondta, hogy bocs most ő nem érez ilyesmit.
2010. ápr. 28. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
nem teccő neki.
2010. ápr. 28. 16:58
 5/12 anonim válasza:
attól függ milyen nemű és életkorú illető mondta ezt...
2010. ápr. 28. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nezz mas preda utan. Sajnos ez van.

Hany eves vagy es milyen nemu??

2010. ápr. 28. 16:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Bocs az életkor tényleg lemaradt. 20F ő is annyi mint én, és egyetemisták vagyunk.
2010. ápr. 28. 17:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Áááá mármint én vagyok a 20F.
2010. ápr. 28. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor nem lehet tobb. Ha azt mondta, akkor azt gondolja. Ha legalabb egy keves szikra lenne benne, ami esetleg felgyulhat, akkor azt lattad volna rajta, erezted volna rajta.

Ha e kerdes utan is feltunoen kinyilvanitod neki h neked csak o kell, es ramesz, akkor lehet, h meg a baratsag/joviszony is megszakadhat. Szerintem, aztan Te tudod.

2010. ápr. 28. 17:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tom én másnap olyan voltam mint akit meglőttek, aztán bambultam, aztán majdnem elfelejtettem köszönni neki, pedig tényleg alig vettem észre(annak ellenére, hogy szembejött), aztán másnap rámír, hogy mé nem akartam köszönni...de ennek már akkor is lőttek... és engem nagyon bánt, de ez van, csak nehéz nem rá gondolni.
2010. ápr. 28. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!