Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel nagyon megbántottam? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel nagyon megbántottam? :S

Figyelt kérdés

Az exbarátommal jóban vagyok, néha volt fellángolás az ő meg én részemről is, de nem jöttünk össze, kb 9 hónapja szakítottunk.

Szóval az van, hogy ma suliban voltam, és ő néha ki szokott jönni, de sosem láttam még ott. Na szóval ma kijjött, és csak barátnőm szólt utánam hogy "Hé, itt az urad!" és akkor visszafordultam...De valahogy rég láttam és "megijedtem" tőle, meg nem fogom a 2 barátnőm cserbenhagyni, akikkel már elindultunk felénk, elég sietve...Rájuknézek, mondom magamban hogy ha most visszamegyek tuti azthiszik hogy még szeretem, pedig nem, meg amúgy is sietünk. Szóval ahogy fordultam, fordultam is vissza, és akkor láttuk hogy elmegy más irányba...Mondom, huhh, megúsztam...Erre egy 2 utcával alrébb látom őt kb 10 méterre tőlünk és felénk jött. o.O ezért mondogatom siessünksiessünk...aztán utána egy roh@déknak éreztem magam, szóval amikor már ottvolt a sarkon (2 cm-re attól hogy ne lássuk) akkopr odakiabáltam neki hogy "Szia *név*!" és rám se nézett, csak ien tök morcos-megbántott fejjel ment tovább.

Nagyon megbántottam? :S Segítsetek lécci, mert attól hogy exem, tök jó barátom. :\

2010. ápr. 28. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg nagyon fontos... De miért szerelem témakör?
2010. ápr. 28. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi bajod a témakörrel?
2010. ápr. 28. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
ha annyira jó barátod miért nem köszöntél neki oda rögtön?inkább hagyd békén
2010. ápr. 28. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
szakítás óta egyszer találkoztunk. mondom, hogy "megijedtem" vagy énnemtudom mi votl velem...
2010. ápr. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!