Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan ha én regimódi, konzervatív ember vagyok aki illedelmes, erkölcsös és emiatt nem kell a nőknek?
Úgy látom az említett dolgok egyre inkább kivesznek az emberekből, viszont én nem tervezem feladni. Nem találkoztam még olyan lánnyal aki ezekre vevő lett volna. Így kénytelen leszek feladni a társkeresést?
30/F
Komolyan nem értem, ti hol a fenében ismerkedtek, hogy ilyen csajokba futtok bele?!
Vagy megint jön a sarkítás, hogy nem kellesz a nőknek valami egészen más ok miatt, amit nem vagy hajlandó leírni, inkább jön ez a torzítás, hogy azért nem, mert túl udvarias és erkölcsös vagy...
Ó hát persze, egészen biztosan!
Engem is azért kerülnek a pasik, mert nem jön be nekik a szőke haj, a kék szem, meg a 100D-s mell... Nem ám azért, mert elmúltam 40, és 85 kg fölött vagyok...
Ugye, érted a problémám?
Kérdés, hogy a konzervatív miben konzervatív és milyen mértékben. Meg hogy kiknél próbálkozol, vagy egyáltalán próbálkozol-e. Nekem az erkölccsel, illemtudással semmi bajom, sőt. Emellett azzal már van, ha a régimódi alatt pl. azt érti a pasas, hogy a nő helye a konyhában van, akkor is, ha ő is dolgozik, meg nem akar elengedni férfi kísérő nélkül egyes helyekre.
De antipatikus lehet az is, ha a férfi nagyon merev, ha erőltetetten lovagiaskodva beszél, ha érezteti, hogy na, én most a férfi vagyok, aki helyetted fizet. Ha nem tud lépést tartani a modern dolgokkal. Vagy ha mindezek mellett tényleg a felszínes libákat hajtja, a rendes, illemtudó lányokra meg rá sem néz, mert nem elég kifent-kikentek, nem néznek ki tökéletesen és unalmasak. Meg az sem mindegy, hol ismerkedsz. Diszkóban nyilván nem olyat találsz, akinek a konzervatív életszemlélet jön be. Vagy épp a konzervatívság mellé mennyire vagy vallásos, mert sok konzervatívabb ismerősöm vallásos. Sokra mész a konzervatív visszafogottsággal, ha pl. azt meg nem fogod tudni elfogadni, hogy a hölgy nem fekszik le házasságkötés előtt, és sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!