Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, ha egy fiú nem tud mit mondani egy lány dicsérő szavaira?

Figyelt kérdés
És miért lát bele többet,mint barátság?
2016. nov. 7. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Mert lehet nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy nő dicséri.
2016. nov. 7. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Vagy lehet, hogy a lány nagyon nyomulós. Az sem jó.
2016. nov. 7. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Ehhez a kérdéshez tudok viszonyulni.

Lány: Olyan aranyos vagy.

Én: ....

Nem, mint ha férfiasnak akartam volna érezni magam, de már nem is fogom egy napig emiatt.

Vagy a másik opció:

Lány: Olyan fura vagy, de nekem ez tetszik

Én:...

De komolyan, ezekre mit lehet mondani, mint ha a háziállatukhoz beszélnének.

A második kérdést nem teljesen értem.

2016. nov. 7. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem a kérdést, akkor olyan a fiú mint én voltam régen. Belepirúltam egy szép làny kedves szavaitól a zoknimba. Annyira önbizalom hiànyos voltam, hogy azt hittem minden szép szó egy szép lànytól szìvatàs csak szórakozik velem...
2016. nov. 9. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!