Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem fogyok le soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fogyok le soha nem lesz pasim?

Figyelt kérdés

25 kg súlyfelesleg van rajtam, így a pasik észre sem vesznek. Tudom, hogy tenni kell érte helyes táplálkozás mozgás. Azonban én nem élek gyors kaján, üdítőn, kenyéren, töménytelen édességen, este 6 után pedig nem eszem.

Ráadásul pont azok a pasik jönnek be, akik kicsit vagányabbak, határozottak, nagy szájúak, de emellett normálisak is.

2010. ápr. 28. 09:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 28. 10:15
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Szobabringa,zöldség,séta,és sok mosoly!:)

Addig nem mondom senkire hogy szép ,vagy nem tetszik,amíg nem ülök le vele egy asztalhoz beszélgetni!Akkor dől el sok minden!Én "ilyen" vagyok!

2010. ápr. 28. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen ezen az oldalon mindenki azt írja, hogy a belső belső belső... a legfontosabb de ugyanakkor még is külső alapján megy oda egy pasi a nőhöz ha meg akarja ismerni.

Nem árt fogynod, legalább magabiztosabb leszel, és könnyebben mersz majd ismerkedni.

2010. ápr. 28. 10:16
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

Kérd meg a pasit, hogy dolgozza le! :D

f/16

2010. ápr. 28. 10:45
 15/20 Thurston ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy más mit gondol. Ha leírják itt nyolcvanan, hogy nekik a duci csajok jönnek be, attól sem fogod jobban érezni magadat. Mert akkor nem gond a duciság, ha téged(!) nem zavar. De mivel ezen morfondírozor, zavar téged. Így semmiféleképpen nem lezs jobb az önértékelésed addig, amíg nem változol. Márpedig hiába jönnek be valakinek a nagyobb jányok, ha az önbecsülésed nincs rendjén, akkor nem leszel vonzó számukra.
2010. ápr. 28. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Van 110kilós barátnőm...3éve van hapsija,és brutáljópasi!!!

A fogyásra én nem alapoznék,és egyetértek azzal,aki szerint magad miatt kellene fogynod!

Hidd el,ha végre eljutsz odáig h magadnak fogsz tetszeni,akkor könnyebben fog menni a fogyás is.Lebegjen a szemed előtt az,hogy te igenis értékes és szép nő vagy,DE mégszebb leszel pár hónapon belül!Ajánlok egy gyors diétát,mondjuk egy 15 naposat,ahol megszabadulsz a felesleges méreganyagoktól,amelyek megakadályozzák a hízást,aztán pár kiló leadása után már fogsz tudni sportolni!DE némi fogyás után kőkeményen kell dolgoznod és folytatnod a diétát!Kérd ki a háziorvosod segítségét,és ne felejtsd el magadat csinosítani!Ápoltnak kell lenni,ez a legfontosabb,nem a súly:) 22N( akinek szintén van túlsúlya)

2010. ápr. 28. 11:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
sztem amúgy mind1 h milyen a testalkatod.vis bizonyos határokon kívül.én pl a mostani súlyomnál voltam 10 kilóval is több és érdekes módon akkor szinte többen oda voltak értem mint most :D (bár lehet azért mert mostanában inkább az érettségire koncentrálok és itthon vagyok xD) de a lefgontosabb,hogy elfogadd magad.van egy csomó tökéletes szabvány testű barátnőm,akik ugyanígy állnak pasi téren mint te....mivel ha te nem szereted a tested,hogy várhatod el egy idegen embertől h szeresse? :)
2010. ápr. 28. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
Lessz,Ne félj te attól,hogy nem :D
2010. ápr. 28. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban az egészséged miatt kellene lefogynod. Ha 25 kilóval vékonyabb lennél se garantáltabb,hogy rögtön találsz magadnak pasit,de magabiztosabb leszel,vehetsz magadnak új és cisnos ruhákat,és visszatér az önbizalmad..ez pedig feltünik a pasiknak.
2010. ápr. 28. 15:30
 20/20 anonim ***** válasza:
45%
öcsém :D:D:D Fogyj le 25 kilót és ha akkor lesz pasid akkor már tudni fogod a választ a kérdésre :D:D
2010. ápr. 28. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!