Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem fogyok le soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fogyok le soha nem lesz pasim?

Figyelt kérdés

25 kg súlyfelesleg van rajtam, így a pasik észre sem vesznek. Tudom, hogy tenni kell érte helyes táplálkozás mozgás. Azonban én nem élek gyors kaján, üdítőn, kenyéren, töménytelen édességen, este 6 után pedig nem eszem.

Ráadásul pont azok a pasik jönnek be, akik kicsit vagányabbak, határozottak, nagy szájúak, de emellett normálisak is.

2010. ápr. 28. 09:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg a mozgás a kulcs. Javaslom, hogy ne futni járj el, hanem valami konkrét edzésre, lehetőleg fiús sport legyen (azért ne foci, bár ki tudja :D ), és ott nemcsak a kilóidat dobálod le könnyedén, hanem srácokkal is ismerkedhetsz. Két legyet egy csapásra!
2010. ápr. 28. 09:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
40 kilóhoz képest 25 vagy a 100 hoz képest 25?
2010. ápr. 28. 09:47
 3/20 A kérdező kommentje:
90-hez képest
2010. ápr. 28. 09:52
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
én még vékonyan se találok 'normális' pasit, magad miatt fogyjál inkább.
2010. ápr. 28. 09:54
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy a belsőd sokkal fontosabb? 28/F
2010. ápr. 28. 09:57
 6/20 anonim ***** válasza:
36%

Egyedül.

BElső egy f*szság, azzal nem lehet strandra menni.

Fogyyál le!

2010. ápr. 28. 09:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem javul az önértékelésed, soha nem lesz pasid, én így mondanám.
2010. ápr. 28. 10:03
 8/20 anonim ***** válasza:
50%
Egyedül vagy, kedves válaszoló. A belsőt csak akkor vesszük szemügyre, miután alaposan megnéztük a külsőt. Ritka, amikor fordítva esik meg.
2010. ápr. 28. 10:07
 9/20 anonim válasza:
10%

nem tudom nekem nagyon tecceneka dagadt lányok. a bokáig érő mell (L)

16/f

2010. ápr. 28. 10:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet így is pasid, de mindenképpen le kell fogynod az egészséged és pozitív önértékelésed érdekében. Ahogy írtad a beviteli oldallal nincs probléma, és ha mindezek ellenére se mennek le a kilók az egyszerűen azt jelenti hogy nem használsz el több energiát mint amennyit beviszel (eszel, iszol). Egyetlen megoldás az hogy kezdj el jóval többet mozogni. Mindegy hogy mit, csak szépen és fokozatosan egyre többet, és ne tűzz ki magad elé elérhetetlen célt mert akkor elmegy a kedved és visszahízol. Először heti 1, majd később heti fél kilo minusz ideális lenne. Hajrá!

21/F

2010. ápr. 28. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!