Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A külföldre költözött magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külföldre költözött magyar nők miért jönnek össze "véletlenül" a legtöbb esetben helyi, nyugati férfival?

Figyelt kérdés

Kész jelenség manapság már hogy menekülnek a szingli magyar nők is Nyugatra, de ott a többség gyorsan "szerelembe" esik véletlenül leggyakrabban egy szőke árja Jürgennel.

Jobban tetszenek a magyar nőknek a külföldi pasik?

Vagy csak nem arról van szó hogy vonzza őket a több pénz mint a méhet a méz?

Hisz egyszerűbb beköltözni Jürgenhez mint valami csóró magyarral tervezni kint, akivel albérleteztek, stb.

Jürgennél meg ott a ház (ugye nem a csóróbbik feléből vadászik Jürgeneket sem), a kutya, aztán lehet tombolni és falni az életet.

Szóval misztikus vonzalmat éreznak a külföldiek iránt a magyar nők vagy egyszerűen csak a magasabb GDP per fős ország állampolgára sokkal versenyképesebb egy keleti férfinál?

2016. nov. 5. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Én Ausztriában nőttem fel, a barátom lengyel.

A más mentalitást nem úgy kell érteni, hogy kaviárban fürdünk minden este miután bebiztosítottuk a 3 autós garázst.

Egyszerűen nincs az összehasonlítgatás mindent mindennel és mindenkivel, szépen a saját életünket éljük és nincs ilyen savanyúság.

Teljesen jól érzem magam otthon is, (Magyarországra mindig otthonként fogok gondolni), de ez, ami a kérdésből is süt, nagyon nem hiányzik szerintem a jobbérzésű polgárnak.

Egyébként alacsony büdzsén vagyunk és faljuk az életet:)

2016. nov. 5. 23:13
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

Kulfoldon elek 10 eve, kulfoldiekkel dolgozom, nem nemzetiseg alapjan valasztok, igyhat a ferjem is kulfoldi,a volt munkahelyunkon ismerkedtunk meg 7 eve:-))))

Ettol most miert kene rosszul ereznem magam?:-))))

Ha valaki tenyleg annyira szuklatokoru hogy azt hiszi, hogy egy kulfoldihez csak az a penzeert lehet menni ugy, hogy kozben hasonlo munkaval ugyanott szuperul keresek, arra szimplan nem tudok mit mondani:-))))

2016. nov. 5. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
14-es vagyok, hozzateszem egyutt vettunk hazat:-)))
2016. nov. 5. 23:17
 14/20 anonim ***** válasza:
15%

Azért átszámítva 5-600 ezres fizukból könnyű egy aggódás/irigység mentes "mentalitást" fentartani.

2016. nov. 5. 23:22
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Talán mert külföldön kicsit több a helyi lakós, mint a magyar. Másrészt rohadt általánosító és rosszindulatú a kérdésed. Biztos valakinek nem kellettél, és ezért most minden nő qrva.
2016. nov. 5. 23:24
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Jaj, utolso, ez annyira proli mentalitasu hozzaszolas volt, hogy nagyon... tudom, hogy nehez lesz elhinni a sok sopankodonak, akik meg a hatart is csak kepen lattak, de ahhoz az 500 ezres fizuhoz bizony jelentosen magasabb megelhetesi koltsegek is tartoznak. Meglepo, mi?
2016. nov. 5. 23:27
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

Jelenleg Spanyolhonban vagyok kint Erasmus-szal és pont nem egy Jürgennel jöttem össze,hogy majd hozzá kiköltözzek és állampolgárságot szerezzek.Egy helyi spanyol fickóval jöttem össze,aki korombeli és mivel tanul,még a szüleivel lakik,mert levelezőre jár,és annyi időre felesleges lakást bérelni.Igaz,nekem világ életemben a mediterránok jöttek be,de az sose mozgatott meg,hogy azzal jöjjek össze,akihez be tudok költözni,ha lediplomáztam.

22/N

2016. nov. 6. 00:05
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

Ez igy van napi szinten latom sajnos akkor is ha lepontoztok.

Es a magyar ferfiakrol annyit hogy azt hiszik azert mert ok dolgoznak a haztartas 100 % a no dolga hiaba dolgozik o is.

Ezen kivul rossz a fogazatuk szarul oltoznek isszak a sort zabaljak a hust hussal es a sportot csak tv ismerik.onteltek bekepzeltek

Ilyenek a magyar vendegmunkasok kulfoldon.

Kell a fenenek

2016. nov. 6. 12:01
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

Talán azért mert Jürgen valószínűleg nem olyan hímsoviniszta, önző, vadbrom aki azt kívánja, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, mint sok magyar férfi??

Ja meg mondjuk azért mert külföldön elég kevés Bélát lehet találni, viszont Jürgenből meg sokat, mivel az az ő országuk, nem a miénk?

2016. nov. 6. 16:25
 20/20 anonim ***** válasza:
76%

Talán ez azért van mert külföldön kevesebb a magyar, és több az odavalósi ember? :D

Én kint élek, és a pár száz itt élő magyarok közül ismerek kb hármat, akikkel néha összefutok, a németek közül meg kb harmincat. Akkor szerinted melyiknek nagyobb az esélye, hogy magyarral vagy némettel jövök össze?

Egyébként nagyon sok magyar ember magyar társat keres, vagy van neki, főleg ha nem beszéli a nyelvet. De az is gyakori hogy nem némettel, hanem más külföldivel vannak együtt.

Az hogy kivel tudod elképzelni az életed nem a nemzetiségtől függ, azért mert valaki más nyelven beszél még ugyanolyan ember, vagy legalábbis a kint élők szemében az.

2016. nov. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!