Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell bánni, viselkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell bánni, viselkedni vele? N

Figyelt kérdés

Egy olyan férfiról van szó, aki nem nagyon mutat érzelmeket. Igaz, még csak ismerkedünk, barátkozunk. Egyik pillanatban érzem, tudom, hogy érdeklődil, máskor beszélgetés közben érzem rajta, hogy csak úgy elvan. Ha kedveskedem, szavakkal, elsiklik felette. Ő kedveskedni annyira nem tud. Én tudom, elfogadom, hogy valószínűleg máshogy van összerakva. Viszont mindketten zárkózottabb emberektípusok vagyunk. Tehát vannak hasonlóságok, mégis van benne egy adag "flegmaság" (?). Ha ez annak nevezhető.

Én próbáltam beszélni vele erről. Szerinte van igazság abban, amit mondok. Tehát mond, benyög dolgokat, de mégis azt érzem, hogy hiába vagyok kedves, hiába dicsérem meg, ez számára nem érték(?)

Belül idegesít egy kicsit a dolog. Mert próbálkozom, csak valószínű ami neki norm, az nekem kicsit olyan steril viszonyulás olykor.

Nem beszél túl sokat, de tényleg nem ellenem irányul ez, csak ő ilyen.

Mit csináljak?

Lelkizem, kedves vagyok, viccelődünk sokat, de mikor próbálom kicsit bensőségesebbre terelni a dolgok, van hoz bezár előttem. Nem tudom. Elég pesszimista ember, mindenben a rosszat látja.

Valaki valami tipp?

2016. nov. 5. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy csak nem tudja, hogy hogy reagáljon a bókokra? Volt egy időszak amikor én is csak mosolyogni tudtam, ha valaki bókolt nekem, vagy rögtön tereltem a témát, de ez nem jelenti azt, hogy nem esett volna jól, csak fogalmam sem volt mit kezdjek vele, mit reagáljak furcsának éreztem csak úgy megköszönni. Az is lehet, hogy mivel ennyire zárkózott fél magához közel engedni téged és pont emiatt van az, hogyha próbálsz kicsit bensőségesebb lenni vele megijed. Az is lehet, hogy önértékelési gondjai vannak meg mint említetted pesszimista és lehet, hogy hiába mondasz neki szépeket ő nem így gondolja magáról ezért nem is hiszi el.
2016. nov. 5. 19:20
 2/3 A kérdező kommentje:

#1 Igen, igazad van. Én sem tudtam kezelni a bókokat. Eleve a szóbeli dicséretet sem. Hallottam, de valahogy nem érintett meg. Meg sem köszöntem többször. Aztán megtanultam egy illetőnek köszönhetően (részben), hogy ezt megkell köszönni (nem azért, mert ez az elvárása a másiknak), illetve viszonozni lehet, ami az utóbbi időben egyre jobban megy és jól esik. Főleg, mert látom a másik emberen, hogy örült neki.

Mondtam neki, hogy nekem úgy tűnik, ezeket a dolgokat (szép szó, dicséret stb) nem érzékeli, nem is viszonozza. Azt válaszolta van benne igazság...

Én viszont elégé érzelmes hangulatomban vagyok mostanában...Emiatt sérelmezem.

Érdekes... Pedig érzékeny srác. Csak a "külső borítás" nem ezt fedi.

2016. nov. 5. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

mi érzékeny srácok deffenzívek vagyunk. egyrészt, hogy minket ne bántsanak meg, másrészt másnak sem akarjuk ezt.

ok nr. 1: nem tetszel neki és ezzel tart távolságot

ok nr. 2: nem veszi észre, hogy tetszel neki

ok nr. 3: érzéketlen tuskó, csak így tud viselkedni.

ezek közül zárd ki amelyik tuti nem jöhet szóba, marad a megoldás.

2016. nov. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!