Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő nemet mondott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nemet mondott, akkor elfelejthetem?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen tetszik egy nő,két hete mondta,hogy el fog menni innen.Megkérdeztem tőle,van-e kedve találkozni.Elnevette magát,annyira meglepődött,viszont nemet mondott.Azóta találkoztam vele többször,beszéltünk kicsit,ma pl.az ujjaival integetett,és mosolygott.Úgy látom talán mégsem lenne esélytelen,csak hát ha még egyszer rákérdezek,erőszakosnak tűnhetek és ezt nem akarom.Eleve nem faggattam,hogy miért mondott nemet.A kezdeményezést megtettem...innentől a dilemma.Még egy hétig dolgozik.

Ötletek?

2016. nov. 4. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak azért mondott nemet, hogy azt kommunikálja feléd hogy nem könnyen kapható. Próbáld meg még egyszer, győzzed meg hogy egy találkozóba nem fog belehalni, nem veszíthet vele.
2016. nov. 4. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Általában a nem az nemet jelent minden esetben. Persze a késobbiekben az élethelyzet változással, vagy a kapcsolatotok átalakulásával ez megváltozhat.

De a nem, az nem.

26N

2016. nov. 4. 16:07
 3/5 A felhasználó ***** válasza:
El.
2016. nov. 4. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit veszíthetsz ha mégegyszer megkérdezed? Talán azért mondott nemet, mert van valakije vagy ilyesmi. Szóval szerintem ne randira hívd, csak egy baráti talira és hozd fel, hogy esetleg munka után beülhetnétek valahova.
2016. nov. 4. 19:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!