Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyuros borfejuek, es a szalkas pawak miert nem panaszkodnak sohasem nohianyra?
A szálkáska között is van olyan, aki szerencsétlen. Gyk-n nem egy ilyen kérdést olvastam.
Amúgy meg gyanítom, hogy te is szelektálsz ismerkedésnél, és ha csak olyannal találkozol, aki a gyúrósak után fut, akkor valszeg te lőttél be egy olyan típust a nőkben, akiknek nem tetszik a túlsúlyos test. Ismerek pár ilyet, rinyál, hogy egy nőnek se kell, de ő sem a duci, kövérkés lányhoz meg a nem szép bőrűhöz megy oda, hanem az általa átlagosnak titulált szép lányokhoz... aki vékony, edz... hát az már életvitelileg sem fog hozzád passzolni, mert ő sportos és aktív, te meg nem vagy az.
Ha olyan tested van mint a linkelt gifen, akkor te nem mackós vagy, hanem túlsúlyos.
A mackós akin mondjuk 10-15 kg felesleg van.
Ez nem mackós - a párom +6-7-tel az -, hanem masszívan kövér, de ne érdekeljen.
Egyébként nekem nem vonzó a csüngő háj, már ne is haragudj - a vele járó egészségi problémákról nem is beszélve.
"Ugy remenykedtem mikor irtak a netes forumok,hogy a nok szeretik a masszivabb sracokat"
A dagik nem masszívak, a zsírnak nincs tartása, csak utazik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!