Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan 21 éves fiúról, akinek még barátnője sem volt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, nem vagyok bunkó még mielőtt valaki elkezdené mondani. Érdekes gyerekkorom volt, ebből kifolyólag elég hamar fel kellett nőnöm, komolyabban kellett mindig is gondolkodnom a korombelieknél, ennek ellenére kifejezetten társasági ember vagyok, mégis nehezen nyílok meg igazán az embereknek és nem nagyon tudom elképzelni, h engem bárki is szeretne... van sok lány ismerősöm, akik mindig mondják, h neked miért nincs barátnőd, erre nem tudok én sem mit mondani, mert szeretném, ha lenne egy társam, nehezen fog meg valaki, eddig egyetlen lány volt, akivel alakulóban volt, de aztán semmi nem lett belőle. Kifelé nem vagyok egy picsogós ember, akik a legjobban ismernek azok ismerik a hátteremet, szóval a leírtakból fakadóan nem volt még senkim. :/

2016. nov. 3. 15:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Detto, + nálam felmerült már, h esetleg meleg lennék-e, nem értem az embereknél ezt a nem volt még barátnője, akkor biztos meleg gondolkodást
2016. nov. 3. 22:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Cikinek érzem, h nem volt még senkim bevallom őszintén. Mi van, ha találkozom "életem szerelmével" és azért mert nem volt senkim furának tart és inkább nemet mond a kapcsolatra.
2016. nov. 3. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!