Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szakáll férfiasabb illetőleg vonzóbb szerintetek?
Szakállnövesztésen gondolkodok, és kíváncsi vagyok ki mit gondol róla :)
Bal vagy jobb? Azon kívül, hogy nekem fekete, tehát lényegében a jobbra színben nem hasonlítana, csak fazonra értettem. A kategória azért ez, mert mégis a másik nemnek akarsz tetszeni, illetőleg férfi társak mit gondoltak
Elég gáz mindkettő, az első amolyan Zsegedi Zsanádos a másik meg az ilyen proli férfiaka jellemző, akik azt hiszik hogy ettől olyanok lesznek mint a Coldplay énekese meg Jenson Button.
Szakáll csakis egy van: Piedone szakálla.
Őszintén? Ez nem így működik!
Ahogy most az ecsethaj a divat, és vágat ilyet boldog, boldogtalan, de még sokszor nők is, az nem jelenti azt, hogy a 10 éves kölyöktől az aggastyánig mindenkinek jól s áll! Van aki dögös vele és van aki komplett hülyének néz ki tőle.
Ez van a szakállal is. Van akinek jól áll akár a bozót is, és van akinek a borosta sem áll jól.
Ezt úgy lehet belőni, ha ismerjük az arcod. Akkor kb meg lehet mondani, neked mi áll jó. Vagy kockáztatsz, azt lesz ami lesz.
Szerintem hiába töltök fel képet, pont annyira tudod megtippelni, hogy néznék ki vele mint én.
50-50% vagy eltalálod vagy nem, nyilván egyetlen megoldás van, növeszted és meglátszik tetszik-e a fazon.
Egyébként nekem a hosszabb elburjánzott szakáll nem az esetem, ez a mindig igazított borostára hasonlító inkább közelebb áll szerintem az arckarakteremhez és a személyiségemhez is. Csak gondoltam kirakok erről egy kérdést
Muszáj választani?? :)
Akkor, a bal.
A jobb oldali nagyon tré. Ápolatlannak tűnhet. Én nem is értem kinek tetszhet? Az emberlánya már azt is szégyelli, ha odalent kicsit megnőnek a dolgok, a hapik meg kirakják az arcukra?! :D
Bocs, de én így érzem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!