Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha csak szexet akartok egy nőtől meddig tartotok ki a célig?
Figyelt kérdés
Tegyük fel a nő többször elutasított már titeket. Miért nem kerestek mást szexre?2016. nov. 2. 23:48
1/6 anonim válasza:
En igy tettem anno, amikor meg facer voltam. Aztan talaltam egy not, aki csak akkor utasit el, ha faj a foga, es felesegul vettem.
2/6 anonim válasza:
Mivel nős vagyok, akár egy évig is naponta szerelmet vallok, mivel ráérek.
3/6 anonim válasza:
Amíg látom a nő irányomban tanúsított érdeklődését addig foglalkozok vele. Ha nem akkor nézek másik után (nem csak a szexszel kapcsolatban vagyok így velük).
Fordított esetben a nők is így tesznek ösztönösen.
Nagyon régen még azt hittem hogy érdemes küzdeni egy nőért (hátha meg tudom győzni) de ma már úgy vagyok ezzel mint a boltban a whiskyvel. Ha jön valaki és leveszi pont azt amelyik után nyúlnék akkor elveszek egy másikat. Sok üveg van még a polcon és hülyeség lenne cirkuszolni azért a egyért. Ezért nem is fogok megnősülni soha. Minek kötelezzem el magam? Ha kiiszom azt az üveg whiskyt akkor az üres üveget minek őrizgessem?
4/6 anonim válasza:
Talán addig amig célba nem érek ?!
5/6 anonim válasza:
A férfi lehetőségeitől függ. Egy jó pasi bármikor kap nőt. Így nem valószínű hogy heteket, hónapokat fog várni. Minek? Egy átlagos vagy rossz pasi viszont szinte bármeddig hajlandó "küzdeni". Illetve ő is csak addig amíg nem jön más aki összejön.
6/6 anonim válasza:
Ha csak szexet akarok, kitartok amíg meg nem kapom. De ha elutasít, akkor tovább lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!