Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a gyönyörű pultoslány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a gyönyörű pultoslány, fiúk, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves öcsém, és a kedvenc helyükön belezúgott a pultoslányba. Ezzel nem is lenne gond, csakhogy már lóg a suliból miatta, ami úgy derült ki, hogy az ofője felhívott, hogy tisztában vagyok-e azzal, hogy az öcsém lassan egy hónapja nincsen iskolában.

Ha az anyja lennék, természetesen megoldanám, de a szüleimet nem nagyon érdekli a létezésünk, ezért nem is terhelem őket a problémával.

A lányról még csak annyit, hogy kapcsolatban él, viszont szívatja a gyereket, tehát nem sokat segít a hülyeségével.

Guminőt és playboy előfizetést nem kap, normális válaszokat szeretnék! Köszcsii

2010. ápr. 27. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Mármint az öcsédnek mit mondj?

Az öcsédnek mond , hogy ez így már nem állat, és hogy koppanjon le a csajról.Valahogy így.: figyelj, az a nyomi csaj csak játszik veled, ne figyelj rá!Keress egy olyat akit tényleg érdekelsz, és nem csak az idődet pazarlodrá!Légy férfi!Eg y férfi nem fut egy nő után! REmélem azért érted amit mondok! Csocsi!

A csjnak: Te büdöös ribanc mit képzeltél?:D

2010. ápr. 27. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha 15 évesen van olyan segg h rohangásszon így egy csaj után akkor vessen magára..
2010. ápr. 27. 18:19
 3/7 anonim válasza:

A csajnak: Szép vagyaz öcsémnek

Te sörös csajszi

Jár neked egy pofon,

A seggemet nyald ki!

Öcsédnek: Figy, ha ez így megy tovább az utcára kerülsz!! vannak szebb csajok, akik törődnek is veled! Hagyd itt ezt a hülye nőt, keress egy másik, szebbet, kedvesebbet meglátod jobban fog menni:) és mosolyogj hozzá :)

2010. ápr. 27. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
15 évesen még talán hisz benne, hogy a csaj őszinte. Pedig ha átb*ssza, azt csak a saját kárán fogja megtanulni, akármit is mondanál neki, nem használna. Az igazat ugyanúgy nem fogadná el, mintha hazugságokat mondanál neki. Mivel rákattant, nem fogja érdekelni. Beszélj inkább a csajjal, és térítsd észhez, ha máshogy nem megy, hordd le m,indenféle szajhának, hde csak akkor, ha tényleg nincs más lehetőség.
2010. ápr. 27. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:

A csajjal nem beszélek, a kedvenc helyük, nem csak az öcsémnak, hanem a haverjainak is, nem fogom ezzel leégetni, igaz, gondolkodtam már rajta.

Fenyegetni sem fogom, annak semmi értelme, elég neki az, hogy nincsen sem apja, sem anyja, akivel megbeszélhetné.

Az első válaszoló tippje megfontolandó, de várom még az ötleteket.

2010. ápr. 27. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:

nah? mi lettt végül?

az első

2010. máj. 3. 12:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Leültem vele beszélgetni. Messziről indítottam, valószínűleg nem vette észre, hogy róla van szó. Aztán jöttek a gimis éveim, meséltem egy nagyjából uyganolyan sztorit, mint az övé, csak ott a főszereplő megbukott, évetismételt... stb. Gondolom itt tudatosult benne, hogy nem egy volt osztálytársamról van szó, hanem róla. A lelkére kötöttem, hogy soha többet ne csináljon ilyet, mert, hogyha mégegyszer felhívnak az iskolából azzal, hogy nem volt órán, átírattatom kollégiumba, nem kötelező velünk élnie, ha nem tudja tartani magát az én szabályaimhoz. Nem akartam kijátszani ezt a kártyát, de sajnos más megoldásom nem maradt. Szobafogságot, semmit nem kap, nem én vagyok az anyja, buliba ugyanúgy mehet, igaz, kicsit csökkentettem a keretet.

Eddig minden rendben van, de hogy tartja-e magát a szavaihoz, azt nem tudom.

2010. máj. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!