Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nők, akik magasabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők, akik magasabbak a párjuknál! Ti hogyan oldjátok meg a magassarkú viselését?

Figyelt kérdés
Kb egyforma magasak vagyunk, mindig sokat jártam magassarkúba, de mióta együtt vagyunk nem merek magassarkút venni, pedig a szívem szakad meg. Vettem egy szép ruhát és láttam a Deichmannba egy 8cm magas sarkokkal megáldott gyönyörű csizmát, amivel a ruha nagyon nőies lenne és ünnepi vacsihoz szintén menne, de ugy itt jön képbe az, hogy akkor vagy 8cm-rel magasabb lennék tőle.
2016. nov. 1. 08:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én külföldön élek és itt egyáltalán nem számít a magasság. Persze az átlagban a férfiak a magasabbak, de több olyan barátunk van, ahol a nő magasabb vagy azonos magasságú a párjával.

Legjobb barátunk esküvőjén a nő egy olyan tűsarkút vett fel, hogy csak pislogtam (hogy lehet 8 hónapos terhesen tűsarkúban járkálni...), legalább 10 centivel lehetett magasabb a párjánál. A haja is magas kontyban még jobban magasította. Neki ez tetszett. Ettől még ugyanolyan boldogok és csak a belső számít! Nem attól lesz egy férfi férfias, hogy magas. A kisugárzás, megjelenés, viselkedés stb, ettől esz egy férfi féri. Szóval ez csak egy régies beidegződés, hogy a pasinak magasabbnak és 3-5 évvel idősebbnek KELL lennie.

2016. nov. 1. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű, ne te, hanem a párod hordja a magassarkút, és így már teljesítve is van az a társadalomtól való elvárás, miszerint a férfinak kell magasabbnak lennie! :)
2016. nov. 1. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is volt velem egy magasságú, avagy valamivel alacsonyabb párom. Ez rendszerint nem őket zavarta, hanem engem és igen, én is tapasztaltam, hogy automatikusan görnyedt testtartást veszek fel és a lapos talpúak között keresgélek a cipőboltokban. Ez egy belső komplexus, nem a másikból fakad rendszerint.

Én is eljutottam oda, hogy csak is magasabbakkal randizom. A jelenlegi párom könnyedén a hóna alá csap a 172 centimmel, kb. a válláig érek, de nagyon jól érzem magamat mellette.

Míg a kisebb, alacsonyabb testalkatú férfiak mellett dromedárnak, hatalmasnak és dagadtnak éreztem magam (pedig nem vagyok az) akaratlanul is, addig mellette büszkén húzom ki magam, törékenynek, NŐNEK érzem magam és örülök, hogy viselhetek magassarkút komplexusok nélkül, ha ahhoz van kedvem.

2016. nov. 1. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:
32%

Na 170centi feletti szingli lányok,akkor itt vagyok én -192centi,90kg tömör izom!

Egy jó alakú szexis csaj rámírhatna

2016. nov. 1. 11:42
 15/17 Sunshinedoll ***** válasza:
32%
Én simán hordom a magassarkút, nem csinálok belőle problémát.
2016. nov. 1. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnos én is jártam már ugyanígy.

Nem igazán van megoldás, ha jól tudod érezni magad és a párodat se zavarja akkor felveszed. ha nem akkor pedig marad a lapos.

Én ahogy észreveszem a férfiakat amúgy nem zavarja, hanem inkább a nőket. És nem tudtam volna soha így jól érezni magam. Magassarkú csizmát 1-2 alkalommal vettem fel, de azt is amikor nem vele mentem.

2016. nov. 4. 22:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Furcsa az magasság kérdés. 20 éve vagyunk egy pár de soha nem volt szempont ki mit vesz fel. A párom 176cm, én 183cm vagyok. A páromnak gyönyörű vöröses szőke haja van én kopasz vagyok. A párom imád magas sarkúban járni, nyáron szinte csak ilyen papucsban van, én lapos talpú cipőket szeretem. Amikor rendezvényre megyünk gyakran feltupírozza a haját(fél kiló hajlakkal) vagy a feje tetején csinál kontyot, szóval a fényképeken a párom sokszor magasabbnak tűnik mint én. Szerintem azért jó nagyjából egy magasnak lenni a párommal mert csókolózni sokkal jobban lehet mint legörnyedve és a feneke is pont kézmagasságban van, meg persze egyenesen a szemébe nézhetek. Egyik ismerős házaspárnál 35cm a különbség, olyan pici a nő a férjéhez képest, hogy számomra már az zavaró, ízlések és pofonok.
2021. aug. 16. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!