Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontom, mit tegyek hogy ne gondolkozzak igy?
Engem is szarrá szívattak a suliban a súlyom miatt, így olyan szinten van az önbizalmam hogy szerintem soha nem fogok megtalálni. Lefogytam, formásodtam, megtanultam öltözködni, sminkelni, a belsőmmel soha nem volt gond, így sok fiúval volt dolgom az évek során, mert úgy voltam vele, hogy aki mer az nyer. Hajtott a vágy, hogy kelljek valakinek, és ez nagyobb volt az önbizalomhiányomnál, meg persze arra gondoltam hogy ha kezdeményez nálam, akkor csak nem lát olyannak, ahogyan én látom magam.
Azóta van egy csodálatos barátom, aki úgy szeret ahogy vagyok, de a külsőm miatti szorongásom soha nem fog elmúlni pszichológus segítsége nélkül, legalábbis én úgy vélem. Azt tudom tanácsolni neked, hogy tedd egy kicsit háttérbe a problémáidat és koncentrálj arra, hogy te igenis szeretnél ismerkedni. Ha viszont végképp nem tudsz kezdeni magaddal semmit, akkor pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!