Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szokás szerint csak játszik, amikor végre 4 napot együtt lehetnénk. Ha szólok neki, zavarja. Mit kéne tennem, hogy észhez térítsem?
Figyelt kérdés
24L
26F
2016. okt. 30. 15:55
11/23 anonim válasza:
A 4 napból ez csak a második. Beszéljétek meg, hogy ma játsszon, de holnap legyen valami közös program.
12/23 anonim válasza:
ilyenkor adok hálát a sorsnak, hogy nincs bnőm!
13/23 anonim válasza:
mivel játszik? PC-n kellene support BF1-ben :D
14/23 anonim válasza:
Na már most nem minden pasi gyökér meg gyerek csak azért mert a játék a hobbija. A legjobb barátom a párom és én is játszok még is tudunk egymásra időt szánni. Az hogy a kérdező pasija azt felelte hogy zavarja számomra azt jelenti hogy leszarja a kedvesét. Biztonságban érzi magát hogy úgy sem fogod elhagyni. Már pedig ezt akkor is meg kell beszélned vele. Ha nem akar változtatni akkor állj csak odébb.
15/23 anonim válasza:
Könyörgöm!, egy 26 éves "férfi"a gyermekeivel vagy, és a párja cuncusával játszon, mással NE!
Helló!
17/23 anonim válasza:
Miért is ne? Játszon, de akkor még gyerek, a kérdezőnek akkor mi a baja? Jaaa, hogy a kérdező már Nő...
18/23 anonim válasza:
Gondolom mikor összejöttél vele, ez nem így volt. Ja hogy de? Akkor mi is a gondod? Hogy nem változik meg a kedvedért? Válassz olyan csávót, akivel összeilletek.
19/23 anonim válasza:
Szerintem ezt előre kellene mindig tisztázni, hogy ki mire szánja ezt a négy napot. Szerintem ebből 2nek kéne jutnia egymásra, 2nek meg önmagára, és ebben a család is benne van.
20/23 A kérdező kommentje:
Pont ezt mondtam neki, hogy nem a nyáladzásra meg filmre vágyom mert azt utálom, hanem valami tartalmasabra amit együtt találunk ki. És valóban az sem zavarna, ha játszana, mert jó néha nekem is külön lenni tőle a másik szobában de amikor túlzásokba esik, hogy ez válik az egész napi programmá az elég zavaró tud lenni.
Főleg hogy sokat dolgozunk és végre lenne egy kicsit több időnk. és ő szóba se hozza soha hogy csinálhatnánk valamit...
2016. okt. 31. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!