Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány álma az ilyen fiú, igaz?
Figyelt kérdés
lehet gyönyörködni:)
--------------------------
---------------------------
------------------------
2010. ápr. 27. 13:24
21/44 anonim válasza:
a második nem rossz... a többi hányadék. 18L
22/44 anonim válasza:
Erre masztizol vagy mi???Esmeralda volt csókája ma már vén farok mégis mit akarsz?És nekem a tökéletes férfi a párom!!!!!!
23/44 anonim válasza:
igen az utolsó 3 ugyanaz a pasi a sonadorasban is szerepelt, az első meg hoszi armandó:D:D:D
a filmekben ők voltak a tipikus szépfiúk akik meghódították a főszereplő nők szívét, de nekem akkor se jönnek be és ehhez semmi köze a szőlőnek! Mindenkinek más az ideálja és ezek az enyémtől távol állnak! az első válaszoló voltam
25/44 anonim válasza:
A lényeg, hogy lelke legyen! Kit érdekelnek az ilyen macsó figurák? (gondolom a saját párjukat) De te nem is ismered személyesen, miből gondolod, hogy kedvesség, ész és stb. is van az ilyen küllem mögött?
26/44 anonim válasza:
Homoszexszuális hímegyedek. puszi. 16/l
27/44 anonim válasza:
Az én álmom a Barátom volt.. amúgy meg a Jensen Ackles jobban néz ki ezeknél :)
28/44 Thurston válasza:
Hányingert kapok ezektől a 'mediterrán', meg 'latinos' pasiktól...
29/44 anonim válasza:
13:35 vagyok
nem savanyú a szőlő
van párom,szép fehérbőrű magyar pasi,férfias vonásokkal...
(hadne kezdjem el magyarázni milyen a férfias férfi...ezek max szappanoperába való szépfiúk,olyan rikimartinos melegséggel...)
ezek a pasik nekem nem kellenének...
30/44 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!