Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lány álma az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány álma az ilyen fiú, igaz?

Figyelt kérdés

lehet gyönyörködni:)

[link]

--------------------------

[link]

---------------------------

[link]

------------------------

[link]

2010. ápr. 27. 13:24
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
62%

A második képen lévő fiú ,amelyiknél a kis párduc van... :)

A többi igazán szimpatikus!

2010. ápr. 27. 13:38
 12/44 anonim ***** válasza:
79%

Nekem inkább az uram jön be, bármilyen részeges is. 76/L

Babi néni

2010. ápr. 27. 13:40
 13/44 maundrel ***** válasza:
100%
az utolsó 3 ugyanaz (szerintem) Ha jól emlékszem Ő szerepelt a Bűbájos Boszorkák egyik epizodjában, mint a tökéletes pasi :D:D
2010. ápr. 27. 13:42
 14/44 anonim ***** válasza:
74%

Hehe! :)

Nagyon gáz a kérdés. Szerinted ezek a srácok magánéletben is ilyenek? Könyörgöm, ez egy foglalkozás, egy szerep! Vagy a pénztárcájukra gondoltál?

2010. ápr. 27. 13:42
 15/44 anonim ***** válasza:
74%
ugye ezt nem mondod komolyan? az ilyen bzispózolósszépfiú lenne az utolsó, akire rámászok...nekem igazi férfi kell, nem egy műmájer...kezdjük ott, h egy igazi férfi nem fotózkodik meg pózol félmeztelenül...
2010. ápr. 27. 13:43
 16/44 anonim ***** válasza:
74%
Őket is unja valaki.
2010. ápr. 27. 13:45
 17/44 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon szégyen vagy kérdező :D Azért mert nem jön be a többségnek a latin mácsó még nem irigykedünk meg álmokat kergetünk, konkrétan k*baszott rondák szerintem is FOGD FEL: ÍZLÉSEK ÉS POFONOK még jó, hogy nem vagyunk egyformák -.- meg minek kérdezel, ha nem tudod elfogadni a kritikát?
 18/44 anonim ***** válasza:
82%
Jézus, neked elment az eszed. Ha valakinek nem tetszenek ezek a pasik, akkor az miért baj? Nekem tuti nem kéne ilyen férfi, mert egyszerűen nem bírom az ilyet. Én a szőke vagy világos barna hajú pasikat szeretem, akiknek olyan az arcuk, mint egy csibész gyereknek. És ezeket a vonásokat leginkább 25 év feletti férfiakon szeretem látni. Na nekem ez a zsánerem. És akkor mi van? Kinek mi tetszik, ebbe aztán kár beleugatni.
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok kíváncsi a pénztárcájára nekem ne azt mutogassa:))

Annál inkább kíváncsi vagyok,mivel lehet másabb egy ilyen latinos temperamentumú hispanic isten az ágyban,mint egy magyar pasi.Ha a temperamentuma a derékszíjánál lejebb is kiterjed,akkor szívesen kipróbálnám egy éjszakára:)

30/L.

2010. ápr. 27. 13:46
 20/44 anonim ***** válasza:
74%
Hát nekem se... én is maradok a magyaroknál... ésmint előttem valki, annál is csak egynál XP... XD
2010. ápr. 27. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!