Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, pasik! Melyik lány jön be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, pasik! Melyik lány jön be?

Figyelt kérdés

Az olyan lány, aki extrém sportot végez (pl. siklórepülés, egyéb repülés, v. hegymászás.)és emellett nagyon szép és csinos, de eléggé félnek tőle a pasik vagyis van bennük tartás. Vagy pl. az olyan nők, akik autóval járnak mindenhová és az anyjuk (a lány anyja) fenyíti be a fiúkat/pasikat, h. járjanak a lányukkal...

Szerintem az első nő a valamilyen kategóriába sorolható a másik pedig a semmilyenbe...

2010. ápr. 27. 12:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bár nekem is van autóra engedélyem, sőt egyéb jóval magasabb színvonalú járműre, mégsem szállt ez az agyam. Legszívesbben tömegközlekedem, gyalogolok, v. kerékpározom. De ha kell autót is vezetek.
2010. ápr. 27. 13:29
 12/17 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=pAm9_ut9XBI Mostanában sokan el vannak szállva, attól ha pl. egy márkás autója van vkinek. Errefelé mki még 5 m.re is autóval jár. Sokan kertet sem művelnek felénk, csak bevetik fűvel és azt nyírja és ott rendez kerti partit. Régen sokkal jobb volt. A tájnak és a kultúrának értéke volt. Nem nézték le az egyszerű szakmunkás embert és munkás embert sem. De mostanában egyre dívik a fiatalok körében is az elidegendés mindentől; hagyománytól, kultúrától, műveltségtől. És csak a kivagyiság van mkiben. Sajnos...
2010. ápr. 27. 13:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Most tulajdonképpen mi is a probléma?
2010. ápr. 27. 13:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Az, hogy a 2. kategóriájú nők legtöbbjére igaz az utolsó hozzászólásom....kár, hogy nem tudjátok összekapcsolni...
2010. ápr. 27. 13:41
 15/17 anonim ***** válasza:

A 2. kategóriához már volt szerencsém (ezért ne kezdj tanár lányával [tisztelet a kivételnek]), de ott meg pont hogy anyuka a kihívás, akit azért könnyebb kezelni, mint ha a csaj olyan, mert anyukával kevesebbet találkozol. Az első típusodra meg annyit, hogy attól hogy egy lányban van tartás, még nem félelmetes.

üdv

2010. ápr. 27. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem nem utolsó félreérted a kérdezőt. Ő biztos az ilyen típusú nőkre gondol. Az ilyen típusú lányok később olyan nők leszenek, akik úgy fognak férfit, h. felcsináltassák magukat és titokban tartják majd olyan 3 hónap múlva szólnak a pasinak bocs terhes lettem... Nekem sok olyan fiú ismerősőm van, aki így lépet frigyre egy nővel, h. azt véletlenül terhes lett. És az ilyen utánfutó típusú nők taposgálnak az olyan nőkön, aki pl. még 'gyerek ' nem értett egy házasságra és még nem ment férjhez, de attól normál életet él. Szóval ezek tényleg szemetek és alatomosak nagyon vigyázni kell velük...
2010. ápr. 27. 13:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó pont ide akartam kilyukadni és nem önigazolás volt, ami szánalmas lenne. A szánalmas az, amit levezettél. Férfit fogni véletlen terhesen...
2010. ápr. 27. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!