Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, pasik! Melyik lány jön be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, pasik! Melyik lány jön be?

Figyelt kérdés

Az olyan lány, aki extrém sportot végez (pl. siklórepülés, egyéb repülés, v. hegymászás.)és emellett nagyon szép és csinos, de eléggé félnek tőle a pasik vagyis van bennük tartás. Vagy pl. az olyan nők, akik autóval járnak mindenhová és az anyjuk (a lány anyja) fenyíti be a fiúkat/pasikat, h. járjanak a lányukkal...

Szerintem az első nő a valamilyen kategóriába sorolható a másik pedig a semmilyenbe...

2010. ápr. 27. 12:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

"az anyjuk (a lány anyja) fenyíti be a fiúkat/pasikat, h. járjanak a lányukkal... "

???

2010. ápr. 27. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:

Minek teszed fel a kérdést, ha meg is válaszolod a végén?

Egyébként pedig a "van bennük tartás" nem azt jelenti, hogy félnek valakitől, hanem azt, hogy becsületes, tisztességes, gerinces emberek.

2010. ápr. 27. 12:45
 3/17 A kérdező kommentje:
igen, ahogy mondod nekem nem egy ilyen lány ismerősöm van
2010. ápr. 27. 12:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Én az első típust díjazzom lányként... :D
2010. ápr. 27. 12:46
 5/17 anonim ***** válasza:
soha nem hallottam volna ilyenről, hogy egy anyuka kényszerít egy csávót hogy járjon a lányával, és főleg azt nem értem, miköze van ennek ahhoz hogy kocsival járnak mindenhova?
2010. ápr. 27. 12:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök, hogy nem csak ez a két típus létezik. Maradnék a nevető harmadiknál.
2010. ápr. 27. 12:55
 7/17 A kérdező kommentje:
Szomorú pedig létezik a 2. kategória. Az ilyen jellegú lányok mikor nappalis egyetmista voltam akkor a kisebbségi komplexusukat próbálták áthidelni azzal, h. autóval gördületek be az egyetemre, holott a város melletti községben laktak. Simán beértek volna busszal v. vonattal is. Az anyja pedig tényleg beleszólt ezt a srác ismerősöm mesélte el, aki az adott lánnyal járt..
2010. ápr. 27. 13:03
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez a két alaptípus? Altípusok nincsnek is?
2010. ápr. 27. 13:12
 9/17 Thurston ***** válasza:
Ennek a kérdésnek van bármi haszna számodra? Mármint mit vársz? Gondolom önigazolást, vagy valami. Elég szánalmas.
2010. ápr. 27. 13:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Inkább a 2. kategória elég szánalmas. És nem egyféle önigazolás. Csak egyszerűség kérdése az egész...
2010. ápr. 27. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!