Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok belefér a kapcsolatba az, hogy vigasztaljátok a párotokat ha sír?
Már miért ne tehetné meg?
Nem egy robottal/bábuval vagyok együtt.
Persze. Volt rá példa, még úgy is, hogy barátom nagyon erős személyiség, volt hogy összecsaptak a feje fölött a hullámok és kiborult.
Ettől még nem csökkent a szememben, természetesen próbáltam vigasztalni. Mindenkinek jöhet olyan pillanat az életben, amit már nem tud higgadtan kezelni.
Most lehet én vagyok rosszmájú de ezen az oldalon ez általában azt jelenti hogy ülünk békésen és elkezd pityeregni mert milyen szép ez a naplemente vagy lát egy döglött macskát és megsiratja. Ilyen esetekben valószínűleg csak állnék bután bámulva rá.
Természetesen ha oka is van rá akkor végighallgatom ott vagyok mellette és ha tudok segítek. Erről szól egy kapcsolat.
Csak ezen az oldalon valahogy a sírás oka nem azt szokta takarni hogy meghalt valakije vagy elvesztette a házát vagy stresszes és ezért néha kiborul stb hanem a fentebb említett számomra gyermeki reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!