Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti összejönnétek közmunkás lánnyal?
Igen.
Már találkoztam olyan közmunkással aki megszállott matematika imádó volt. Otthon képezte magát. Lehidaltam amikor rájöttem, hogy az egyetemi matek tanárom szintjén állhat kb.
Sajnos(?), nincs családja. Illetve nem érdekli a pénz. A tipikus magányos fajta, aki jól elvan a hobbijával, és ennyi elég neki. A pénzből meg szűkösen, de jól kijön.
Felajánlottam neki ötletként, hogy tanítson embereket, vagy kezdjen el tovább tanulni. Ezt sem akarta, neki jó ez a helyzet.
Szóval a "végzettség", "foglalkozás" alapján azóta nem ítélek.
Dehogyis.
Eleve nem is ismerkednék ilyennel.
Nem sok közös témánk lenne.
És te összejönnél olyannal aki napi többször eszik?
Összefüggés????
Simán! ..és még beszélgetnék is vele ha írna! :D
Én is kétkezi munkát végzek, nem szégyen és megbecsülnek legtöbben. Vannak akik persze nem és vannak akik lenéznek (olyan is aki nem dolgozik). Pl amikor a parkfenetartókkal találkoztam, közmunkások voltak, és volt egy édes roma lány köztük. Nem mertem rákérdezni beszélgetne e velem. Valószínű abban a társaságban elhajtott volna szinte biztos, mert hát "gádzsó" vagyok ahogy ők mondják. Ez van.
Ha beszélgetnél írj.
Soha nem tudtam megérteni azokat, akiknek a munkahely döntő szempont a párválasztásnál.
Szerintem ez a leglényegtelenebb szempont. Egyrészt a munkahely, de még a munkakör is változhat az ember élete során. Aki most közmunkás, lehet, hogy 5 év múlva műszakvezető, vagy akár vállalkozó lesz. Meg a másik irányra is láttam már rengeteg példát. Az alapján dönteni, hogy épp most mi a munkája, ostobaság. Akiknél ez szempont, az mit tesz, ha a barátnője/barátja más munkakörbe kerül? Netán ha munkanélküli lesz? Vége a kapcsolatnak? Csak mert akkor az úgy baromira nagy szerelem volt akkor.
"Komoly kapcsolatot keresek: összeköltözés, családalapítás a "cél"."
És egy kapcsolat komolyságát miért befolyásolná a lány munkája?
Azt meg sehol nem írta, hogy eltartásra vágyik. Sőt, ha jobban menne a szövegértés, feltűnne, hogy a lány pont azt írta, hogy dolgozik. Ergo pénzt kap, bár tény, hogy nem sebészi fizut, de valamennyit kap. Akinek pedig fáj szükség esetén a zsebébe nyúlni, az pont, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Az egy lakótársat akar, szigorú pénzügyi szabályok mellett, akit azért néha lehet d*gni.
"Akik azt mondják, hogy nem fontos, azok csak szívesen összejárnának veled szexelni."
Eléggé kifordítva látod a dolgokat. Akinek nem a munka, meg a flancolás a fontos, hanem maga a lány, na, pont az az, aki nem csak d*gni akar összejárni vele.
"Nem sok közös témánk lenne."
Ha valaki szerint az összhang, a kölcsönös szeretet, tisztelet és a jó társaság a munkahelytől és a pozíciótól függ, az valamit alaposan félrenéz.
Randiztam olyan nővel, akinek ugyanaz volt a munkája, mint nekem, randin meg gyakorlatilag csak ültünk egymás mellett. Meg diplomás ember létemre ismerek olyan pék lányt, aki mellett esély sincs unatkozni, imádjuk egymás társaságát. Most akkor hogy is van ez?
#11-gyel egyetértek, nem hátrány, ha már alapból kihullanak a felszínes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!