Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy valaki ennyire szerencsétlen looser mint én?
"A csajok a túlzottan kedves, aranyos fiúkat szeretik"
Ezt legfőképp szüleink nevelték belénk (teljesen megindokolható okból), hogy a körülöttünk
lévő emberekhez kedvesek legyünk, és így bánjunk a nőkkel is. Sajnos a tapasztalat azt
mutatja, hogy a nők a túlzottan kedves srácokat elég gyorsan lekoptatják, és nem éreznek
irántuk semmi különösebb vonzalmat, sőt legtöbbjük KIHASZNÁLJA a papucs férfiakat és a
hátuk mögött kiröhögi őket.
Akkor vajon mi fogja meg a nőket, ha nem a túlzott kedvesség? Hamarosan erre is fény derül,
ha tovább olvasol.
A pua.hu oldalon van 2 ingyenesen letölthető könyv,
az "Attraction Code" és a "Mex ingyenes könyv"
ezek talán segítenek kivédeni azokat a női mechanizmusokat, amik baráttá degradálnak téged a szemükben. Ilyen shit teszt, meg hasonlók kivédései.
Mások majd úgyis jönnek az "add önmagad" dumákkal, meg az ilyen hülyeségekkel.
Előző voltam
Tegyél fel képet magadról IDE!
Lehet valaki beindul majd rád....ez most komoly!
Én már nagyon kiváncsi vagyok!
Biztos sokan mondták már, de ne izgulj, fogsz találni valakit. a fő probléma veled az önbizalom hiánya. márpedig ezt a csajok hamarabb kiszúrják, mint rex felügyelő a kokaint.
Onnan tudom, hogy én is ebben a cipőben jártam. ráadásul én akkoriban elég komolyan néztem ki, mert napi 3-4 órát edzettem, 80 kg színizom voltam, mégis semmi. 2 éves koromig. Akkor egy csaj végre hajlandó volt lefeküdni velem. persze utólag kiderült, hogy nem én voltam a vonzó neki, hanem a bmw, amivel közlekedtem( igen, fateré) de ez addigra már annyira meglódította az önbizalmam, hogy képes vagyok kocsi nélkül is csajozni, bárhol, bármikor. Ugyan azóta a sporttal leálltam, és elhíztam, de az önbizalmamnak köszönhetően " bárkit kidumálok a bugyijából" - ezt egy volt csajom mondta.
szóval neked is csak egy löket fog kelleni, utánna menni fog, csak ne görcsölj
Aztán egy véletlen átlendített a holtponton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!