Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehát hogy mondjak le Róla?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehát hogy mondjak le Róla? Hiába a józan belátásom, mikor a törekvésem annak ellenére rendhagyó. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Üdv, nos én eleve egy távolságot megtartó Jellem vagyok, de Mindenkinek vannak elfogultságai, amik érzelmileg megnyilvánulók vagy fizikailag kivitelezettek, persze ok-okozati alapon. Nekem még nem volt Fiúm, nem kedveltem eddig Senkit, mígnem chat-en egy stílus megfogott. Már van gyakorlatom az Okos és igazán frappáns stílus/Ember (egyenlőségjel kérdőjelezhető) kiszűréséhez, de Akit Én mégis megkedveltem; Ő egy primitív FicsÚr, Aki nem enged közel Magához és szinte minden nickemen némított. Olyan két satnya hónapon keresztül kétnaponta írhattunk Egmásnak a "semmiről". Ő nem konkretizált, nevét sem adta meg, lakhelyét sem szerette volna kibökni. Információtalan lettem, Ő pedig indokolatlan felhagyott Velem. Regisztrálatlan nickeken próbáltam megnyilvánulni, ami egy darabig sikerült is, mígnem a Személyemre fény nem derült, s fokozatosan némított megint, megint. Mégis kiderült az, hogy nincs BarátNőcikéje, ennyi eredménnyel boldogíthattam Magam. Mindenkivel kapcsolatosan titokzatos, találkozni nem kedves Neki Akárkivel. Nincs arról tudomásom, hogy eddig chat-ről Bárkivel is megfordult volna, minimum eleve "Ismerőseivel", már ha Ők szoknak ott dekkolni. Már próbáltam azt, hogy jónéhány Embert beküldök Hozzá tudakozódani, de sorra némította Őket. Megesett alkalom, hogy egy Számomra is Idegen Lányt próbáltam "Ráuszítani", hogy hadd ne legyen tovább a szememben inkognitója a Gyerkőcnek, Aki amúgy 21-22 körül van, míg én 17 leszek, de eredménytelen volt. Nem fürkészhettem képen se, Ő sem Engem viszont. Napi szinten chat-el, viszont közel sem akkora Függő, mint szerény Én. Nah most gondolandó, hogy a Magabiztosságomon van fennakadva az Illető? Nem-re voksolt, mikor kérdésbe intéztem Neki. Úgyhogy pech?! Felvetődik az a felfogás is, hogy elérhetetlenségének okán kedveltem meg. Ezt cáfolja az a nézetem, hogy Számomra nincs elérhetetlen, vagyis Rá sem úgy tekintek, és meggondoltság vagyis akarhatnék visszavonása vagy másra terelés az akaratnak is van. Úgy vélem, hogy csak időbelisége létezik bárminek, és abban a siker eleve elkönyvelt. Jah, hogy nem is élünk sokáig?-Megesik... vagy éppenhogy nem esik meg.
2010. ápr. 27. 01:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell minden második szót nagybetűvel írni?

Nemet mondott, minden nickedet letiltotta, ez nem egyértelmű?

Az egyetlen esélyed talán, ha megtanulsz helyesen, érthetően, normálisan írni.

2010. ápr. 27. 02:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem akarok kukacoskodni, de... Ez valami babelfish-sel átfordított kérdés? Mi ez őszintén?
2010. ápr. 27. 02:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Kit érdekel, hogy nem-et "mond", mikor Én még tarto az elhatározásom. Nem hiába írtam özönnyit, olvashatnál el. Inkább leszoktatni akarnál vagy mittudomÉn. Mindenkinek vannak hetyke szokásai, én nagy betűvel írok némely betűt oszt ez nem helyesírási hiba, Tóbiás! Mégcsak fel sem róható, mivel dikrektség. Normális választ akarok!
2010. ápr. 27. 02:10
 4/11 anonim ***** válasza:

1. ne követelőzz, nem muszáj válaszolnunk.

2. igenis, helyesírási hiba, a tulajdon neveket és a megszólításokat írjuk nagybetűvel.

3. a csávó dönti el, hogy járni akar veled vagy sem, nem te döntöd el. ronda vagy akkor ronda vagy, nincs mit tenni.

4. értelmetlenül is írsz, minden 2. mondatot lehet csak értelmezni.

5. " Nem hiába írtam özönnyit, olvashatnál el. Inkább leszoktatni akarnál vagy mittudomÉn"

???

2010. ápr. 27. 02:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Most az értetelenségedre kérdezel rá? Ne Tőlem várjad a választ!
2010. ápr. 27. 02:26
 6/11 anonim ***** válasza:

XD

Hogy buktál le állandóan? Ne! Ne válaszolj! Feltaláltad a halhatatlanságot és már köztünk vagy egy ideje, vagy csak szimplán nem vagy normális? Van papírod róla.

Némítottalak.

2010. ápr. 27. 05:27
 7/11 anonim ***** válasza:
???*
2010. ápr. 27. 05:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Aztán madj rájössz, hogy felesleges tartani az elhatározást... az emberek kis %-a gondolja csak emg magát miután visszautasít valakit.
2010. ápr. 27. 08:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Ne gondolom, hogy az irónikusság fogna jót tenni az Önbecsülésemnek. A lebukásnak az oka nem az volt, amilyen stílussal bekoccoltam Hozzá, hanem az, hogy kérdezőleg voltam Felőle vagyis nem kérőjelezhető meg a tehetségem más stílus eljátszására. Bírok baromira primitívként is viseletes lenni. Ilyeneknél jobb válasz nem bír adódani?
2010. ápr. 27. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Akinek bejön a sítusod, az vessen magára, meg is érdemel.
2010. ápr. 27. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!