Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt olyan, hogy azért nem jöttetek össze valakivel, mert az illető nagyon kövér volt?
Van egy ismerősöm, nagyon kedves, jókat lehet beszélgetni és komoly kapcsolatot szeretne tőlem, de az a problémám vele, hogy külsőleg egyáltalán nem tetszik mert kb 130 kg. Mondta, hogy most elkezdett fogyókúrázni. Nagyon örültem, mondtam neki ha normális súlya lesz (100 kg), akkor részemről semmi akadálya a kapcsolatnak. Ezen megsértődött, már nem is beszél velem.
Tudom, hogy ez felszínesnek hangzik, régebben én is küzdöttem túlsúllyal, de sikerült lefogynom és azóta is nagyon odafigyelek arra mit eszek. Sokszor mondta, hogy mennyire csinos és sovány vagyok (55 kg). Úgy gondolom hogy ha neki is a soványabb tetszik, talán én is elvárhatom, hogy a partnerem normálisan nézzen ki. 24/N
igen.
Bizonytalan voltam az elején, hogy akarom e, mert amúgy rendes, ki is néz valahogy, okos, és stb; de az első átölelésnél, amikor megéreztem, hogy egy hóember nagyságot próbálnék ölelgetni, minden esélye elszállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!