Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 hónap után még nem mondta, hogy szeret aggódnom kéne?
Én 20 éves lány vagyok ,a fiú(férfi) pedig 26.
Én könnyen szerelembe eső típus vagyok ,de számomra fontos ,hogy ő mondja ki előbb. Meddig "normális"várnia ezzel?
1 hónapja vagyunk együtt , de mar több hónapja probálkozott hos randizzak vele ,nem bántam meg ,sőt kezdenek érzéseim lenni felé.
Lehettek csalódásai az életben, vagy épp előtted egy nagy csalódás. Ugyan ez fogalmazódott meg a barátnőmben akkoriban, és ő is 20 volt. Én kb 2 hónap után mondtam először ki, hogy szeretlek, és majdnem 4 hónap telt el mire úgy szólítottam szívem :)
Nem szabad az ilyen dolgokat siettetni :)
nálunk szerintem több , mint egy hónap után mondta ki a párom.
nem szabad erőltetni,majd jön magától.az is lehet,hogy még nem érez úgy és azért nem mondja.
inkább ilyen legyen,mint aki már első randin szerelmet vall.. hidd el,majd el jön az ideje.
de szerintem te is kimondhatod elsőre,ha úgy hozza a helyzet.
"számomra fontos ,hogy ő mondja ki előbb"
Increase ur logical thinking.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!