Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat? Foglalt vagyok.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? Foglalt vagyok.

Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem, hogy egy közelünkben lakó csaj néz("úgy"). 10 évvel fiatalabb kb 25-30 lehet. Ebben önmagában nincs semmi különös, de én házas vagyok, két gyerekkel. Ezt neki is tudnia kellene. Ráadásul jól néz ki, szóval bármikor talál magának pasit.
2016. okt. 25. 12:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Amerikai szépség....
2016. okt. 25. 13:31
 22/32 anonim ***** válasza:

Na, és milyen az az "olyan" nézés? 25 éves nő vagyok, nem vagyok csúnya, sőt, és annyira meg tudom nézni az embereket, hogy volt már belőle félreértésem. A "mit nézel, köcsög" mellett több férfi leszólított már, mert bámultam őket, pedig tényleg csak érdekesnek találok arcokat és megnézem őket.

Tapasztalat, de írták már itt előttem, hogy a férfiak sokszor félreértik a nők gesztusait. Én pl. mindig megnézem a szomszédpasit a lakóparkan, ahol lakom, de eszembe nem jutna kikezdeni vele, pedig nem ronda.

2016. okt. 25. 14:01
 23/32 anonim ***** válasza:
A balf.szok valóban félreértik a nők gesztusait. A férfiak nem.
2016. okt. 25. 14:30
 24/32 A kérdező kommentje:
22, Nem értek félre semmit. 30-as jó pasi vagyok. Naponta kapok egyértelmű "jeleket" nőktől. Nincs ebben semmi különös. Ez most azért új, mert gyakorlatilag majdnem a szomszédról van szó, aki jól tudja, hogy házas vagyok. Ráadásul csinos csaj. Nem szorulna rá a máséra.
2016. okt. 25. 15:02
 25/32 anonim ***** válasza:

azért, mert szórakozásból szemezni kezd veled, azt jelenit, hogy el akar szedni a nőtől? lehet neki enyni is pont elég...

de te kpzelegsz, mert azt várod, elszeret?

2016. okt. 25. 15:19
 26/32 anonim ***** válasza:
Dugd meg,ha lebuksz letagadod,csá.Én is hasonló szituban vagyok,csak én a lány vagyok a sztoriban.Ó édes istenem,a fél lábam oda adnám,csak hogy les**phassam az én kiszemeltem!Legalább a sorstársamnak legyen már egy jó napja :D 21/L
2016. okt. 25. 15:27
 27/32 A kérdező kommentje:

26, Köszi!

Ha viszont lebuknék, akkor már hiába tagadnék. :) Nem tudom mi lesz(valszeg a közelsége miatt semmi). Annyit mindenesetre "elért" már, hogy gondoljak rá.

2016. okt. 25. 15:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Dehogy,csak okosan kell csinálni :) Ha már gondolsz rá,akkor izgatja a fantáziád.A szex neki is jó lenne,neked is.Az asszony meg.. amit nem tud az nem fáj neki.De persze rajtad áll (szó szerint :D).
2016. okt. 25. 15:40
 29/32 anonim ***** válasza:

Ha en "uuuugy" nezek valakite altalaban szeretnek is valamit tole, bejon es hasonlok, szoval evidens h ezert nez.

Viszont hazaskent mondom, h szinglikkel nem kezdunk, ez alapszabaly es tok mindegy h hol lakik a szomszedban vagy egy oranyira. A szingli ket szex utan kitalalja, h ti valojaban egymasnak vagytok rendelve, zaklatas, szerelmi vallomas, feleseg bevonasa, hazassag szetrombolasa....

Nyilvan vannak normalis szeretok is, de nem eri meg kockaztatni mert neki nincs vesztenivaloja, neked viszont van.

Szoval ne nezz ra, keruld el...En eddig mindig megusztam de csak azert mert tartom magam a szabalyaimhoz, de van olyan ismerosom akinek pont igy ment tonkre a hazassaga. Fiatalabb csaj, ket utcaval arrebb es helloszia ket honapos viszony utan a haverom hazassaga a padlora kerult, es ugyan a felesege megbocsajtott, ujrakezdtek az egeszet de rezgett a lec:-)))

Ha jo a hazassagod akkor 20 perc ujdonsag nem eri meg. Szimplan nem arra billen a merleg nyelve. Ha felrelepsz az is oke, de esszel tedd es ne fiatal szinglikkel kezdj es probalj minel kevesebbet elmondani magadrol.

Nincs olyan no/ferfi akit ne lehetne kihagyni, mindig jon a kovetkezo aki jobb es remelhetoleg o mar nem a szomszedban lakik.

2016. okt. 25. 16:41
 30/32 A kérdező kommentje:
29, Igen. Bár nem léptem még félre, de egy szingli valóban fokozottan kockázatos. Az én mérlegem sem billen felé, szóval így járt a csaj. :) Köszi mindenkinek!
2016. okt. 25. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!