Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Foglalt vagyok.
Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem, hogy egy közelünkben lakó csaj néz("úgy"). 10 évvel fiatalabb kb 25-30 lehet. Ebben önmagában nincs semmi különös, de én házas vagyok, két gyerekkel. Ezt neki is tudnia kellene. Ráadásul jól néz ki, szóval bármikor talál magának pasit.2016. okt. 25. 12:30
11/32 anonim válasza:
#8-as: fiatal vagy még, fogsz te még ugyanebbe a helyzetbe kerülni, akkor majd jusson eszedbe ez a beszélgetés.
Kérdező: esetleg használd ki a helyzetet és beszélj úgy a csajjal, hogy hagyjon békén, hogy legyenek tanuk és a feleséged is tudomást szerezzen róla. Belül sírni fogsz egy kicsit, hogy elszalasztottad (dehát úgyse dugtad volna meg), viszont legalább szerzel egy pluszpontot a feleségednél.
12/32 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján a férfiak nagyon félre tudják érteni a "nézést".
13/32 anonim válasza:
jócsaj? Facebook kép link? (személyiségi okokból nemkell az egész adatlap)
14/32 anonim válasza:
Bacc, simán nézésből, hová el nem juttatok:)
Tapasztalat, ha akar a nő valamit, azt nagyon konkrétan érzékelteti. Kellesz neki, azt kifogja mutatni konkrétan.
Igazad van, szó sem lehet félre menésről, szomszéddal. Ahhoz, kell vagy 50 kilométer távolság, hogy ne legyen balhé.
15/32 A kérdező kommentje:
13, Nem tudom a nevét. Jó csaj különben.
2016. okt. 25. 12:52
16/32 A kérdező kommentje:
12, Nem vagyok tini. Egyértelmű a dolog. Ő keresi folyton a tekintetem. Először nem is vettem komolyan, de a sokadiknál már nem maradt bennem kérdés.
2016. okt. 25. 12:55
17/32 anonim válasza:
és így kétségbe esel egy flörttől? Attól nem biztos, hogy többet is akr...és igen, nagyon tudjátok a nézést félreértelmezni. lehet, hasonlítasz az apjára,a zért néz
18/32 anonim válasza:
Kérdés: ha nem a szomszédban lenne, tehát minimális lenne a lebukás esélye, akkor elkapnád-e?
19/32 A kérdező kommentje:
17, Remélem az apjára nem így néz. :DDD
2016. okt. 25. 13:02
20/32 A kérdező kommentje:
18, Lehet.
2016. okt. 25. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!