Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat? Foglalt vagyok.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? Foglalt vagyok.

Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem, hogy egy közelünkben lakó csaj néz("úgy"). 10 évvel fiatalabb kb 25-30 lehet. Ebben önmagában nincs semmi különös, de én házas vagyok, két gyerekkel. Ezt neki is tudnia kellene. Ráadásul jól néz ki, szóval bármikor talál magának pasit.
2016. okt. 25. 12:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

#8-as: fiatal vagy még, fogsz te még ugyanebbe a helyzetbe kerülni, akkor majd jusson eszedbe ez a beszélgetés.

Kérdező: esetleg használd ki a helyzetet és beszélj úgy a csajjal, hogy hagyjon békén, hogy legyenek tanuk és a feleséged is tudomást szerezzen róla. Belül sírni fogsz egy kicsit, hogy elszalasztottad (dehát úgyse dugtad volna meg), viszont legalább szerzel egy pluszpontot a feleségednél.

2016. okt. 25. 12:43
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim alapján a férfiak nagyon félre tudják érteni a "nézést".
2016. okt. 25. 12:46
 13/32 anonim ***** válasza:
jócsaj? Facebook kép link? (személyiségi okokból nemkell az egész adatlap)
2016. okt. 25. 12:46
 14/32 anonim ***** válasza:

Bacc, simán nézésből, hová el nem juttatok:)

Tapasztalat, ha akar a nő valamit, azt nagyon konkrétan érzékelteti. Kellesz neki, azt kifogja mutatni konkrétan.

Igazad van, szó sem lehet félre menésről, szomszéddal. Ahhoz, kell vagy 50 kilométer távolság, hogy ne legyen balhé.

2016. okt. 25. 12:51
 15/32 A kérdező kommentje:
13, Nem tudom a nevét. Jó csaj különben.
2016. okt. 25. 12:52
 16/32 A kérdező kommentje:
12, Nem vagyok tini. Egyértelmű a dolog. Ő keresi folyton a tekintetem. Először nem is vettem komolyan, de a sokadiknál már nem maradt bennem kérdés.
2016. okt. 25. 12:55
 17/32 anonim ***** válasza:
és így kétségbe esel egy flörttől? Attól nem biztos, hogy többet is akr...és igen, nagyon tudjátok a nézést félreértelmezni. lehet, hasonlítasz az apjára,a zért néz
2016. okt. 25. 12:59
 18/32 anonim ***** válasza:
Kérdés: ha nem a szomszédban lenne, tehát minimális lenne a lebukás esélye, akkor elkapnád-e?
2016. okt. 25. 13:00
 19/32 A kérdező kommentje:
17, Remélem az apjára nem így néz. :DDD
2016. okt. 25. 13:02
 20/32 A kérdező kommentje:
18, Lehet.
2016. okt. 25. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!