Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hajszinű nők jönnek be, és miért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 23:31
1/12 anonim válasza:
Leggyakrabban a barna. A vörös is, de kevés nőnek áll jól. Újabban tetszenek az extrémebb színek is.
Miért? Mert. Fogalmam sincs.
2/12 A kérdező kommentje:
a vöri miert?
tenyleg kevésnek...
2016. okt. 24. 23:40
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
A szőke nők mindig le tudtak venni a lábamról. Már persze aki olyan :D Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nagyon különleges számomra a szőke haj látványa. Erről igen hosszasan tudnék mesélni..a sors iróniája, hogy eddig csak szőke hajú lányokkal voltam:D Van, akinek nem áll jól, nekik a feketét ajánlom. A teljes sorrendem:
1.Szőke
2.Fekete
3.Vörös
4.Barna
5/12 anonim válasza:
A vörös fogalmam sincs, hogy miért. Különleges, nagyon sokat tud dobni egy lány megjelenésén. Miért kérdezed, vörös vagy?
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, azt olvastam hogy sok pasinak nem jön be.
De én nem ezt tapasztaalom.
Mármint festett vörös.
2016. okt. 24. 23:53
7/12 anonim válasza:
Hol olvastad? Amiket magazinokban meg netes lájkvadász helyeken olvasol, azokat ne vedd komolyan. Az arcodhoz illik a hajszíned?
8/12 anonim válasza:
Csak a barnák... és miért? Nem tudom . Azok tetszenek. Ennyi
9/12 A kérdező kommentje:
igen, illik, bár elég fehér bőrű vagyok, szerintem barnább bőrhöz nem oké a vörös.
Neten igen
2016. okt. 24. 23:58
10/12 anonim válasza:
Fehér bőrhöz nagyon meg a vörös általában. Tudsz küldeni képes, hogy kb. mennyire fehér és vörös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!