Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hajszinű nők jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hajszinű nők jönnek be, és miért?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 23:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

Leggyakrabban a barna. A vörös is, de kevés nőnek áll jól. Újabban tetszenek az extrémebb színek is.

Miért? Mert. Fogalmam sincs.

2016. okt. 24. 23:38
 2/12 A kérdező kommentje:

a vöri miert?

tenyleg kevésnek...

2016. okt. 24. 23:40
 3/12 anonim ***** válasza:
37%

Nekem az ilyen különleges színek tetszenek nagyon:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az tetszik benne... Igazából nem is tudom, mi tetszik benne, de számomra egyfajta varázslatos érzést kelt. Természetesen nem mindenkinek áll jól és nagyon fontos, hogy az összkép is szép legyen.

23/F

2016. okt. 24. 23:45
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

A szőke nők mindig le tudtak venni a lábamról. Már persze aki olyan :D Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nagyon különleges számomra a szőke haj látványa. Erről igen hosszasan tudnék mesélni..a sors iróniája, hogy eddig csak szőke hajú lányokkal voltam:D Van, akinek nem áll jól, nekik a feketét ajánlom. A teljes sorrendem:

1.Szőke

2.Fekete

3.Vörös

4.Barna

2016. okt. 24. 23:50
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
A vörös fogalmam sincs, hogy miért. Különleges, nagyon sokat tud dobni egy lány megjelenésén. Miért kérdezed, vörös vagy?
2016. okt. 24. 23:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, azt olvastam hogy sok pasinak nem jön be.

De én nem ezt tapasztaalom.

Mármint festett vörös.

2016. okt. 24. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
Hol olvastad? Amiket magazinokban meg netes lájkvadász helyeken olvasol, azokat ne vedd komolyan. Az arcodhoz illik a hajszíned?
2016. okt. 24. 23:55
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Csak a barnák... és miért? Nem tudom . Azok tetszenek. Ennyi
2016. okt. 24. 23:56
 9/12 A kérdező kommentje:

igen, illik, bár elég fehér bőrű vagyok, szerintem barnább bőrhöz nem oké a vörös.

Neten igen

2016. okt. 24. 23:58
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Fehér bőrhöz nagyon meg a vörös általában. Tudsz küldeni képes, hogy kb. mennyire fehér és vörös?
2016. okt. 25. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!