Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen hajszínű lányok jönnek be a legjobban? Lányok nektek milyen és mennyire tetszik a pasiknak visszajelzések alapján?
Nekem alapjáraton szürkésbarna hajam van, azzal egy idő után már nem éreztem magam jól, nagyon szürkeegeres volt, pedig amúgy szeretek szépen öltözni, de hajam miatt mégse éreztem magam tutinak. Nyáron elkezdtem vörössel festeni a hajam, és bár még nem sikerült elérnem a szép természetes vörös színt, csak azt a vadócabb, pirosasat, tetszett a hapsiknak, beszólt a bkv ellenőr, a szórólapos diákgyerek... De igazából 100x jobb volt, amikor egy LÁNY szaktársam jött oda csak azért, hogy megdicsérjen, milyen jól áll ez a vörös. Mert az tök jó, mikor egy lány is elismeri.
Barna hajjal is kaptam mondjuk pozitív visszajelzéseket, de világosabb hajszínnel jobban érzem magam, nem keretezi annyira az arcom.
Nekem mindíg nagyon hoszu hajam volt sokáig
Fekete volt meguntam de sokmindenkinek tetszett aztán vörösre váltottam de zöld szemekkel picit sok volt .
Vissza kékesfekete lett alul meg sötét lila imádom
Szép is és tetszik sokmindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!